Ti is utáltok munkahelyre járni vagy csak én? Ugye milyen jó lenne ha soha többé nem kellene menni, pénzünk viszont lenne, örülnétek?
Én szeretek a munkahelyemre járni. Persze néha fárasztó, vagy lenne épp jobb dolgom is, de ez nem ok arra, hogy utáljam.
Kérdező, hagyd ott a munkahelyed. Munka nélkül is lehet pénzed, nem te lennél sem az első, sem az utolsó, de még az egyetlen sem, aki munka nélkül jut pénzhez.
Én például imádom a munkámat,jó a munkahelyem,közel is van.
Pedig fizikai szakmunka,de a hobbim is.
Van egy pár Kollegám,akik úgy vannak,mint te,mindig röhögünk rajtuk,ahogy szopnak,és kinlódnak,mert dolgozni kell.
Persze a fizetésnapot azt várják,de tenni érte nem akarnak.
Nekem csak jóhangulatban röppennek a napok,sokszor szombaton is bemegyek barkácsolni,és egy kis pluszmunkára.
Azt nem jelenteném ki,hogy százezreket fizet,de amúgy jó.
Egyébként hosszú távon nem biztos,hogy jó lenne sok lové,és a munka nélküliség,hamar le lehet zülleni,és szerintem emberileg elég gáz,ha valakinek semmi dolga,és nem végez semmi hasznos dolgot.
Szeretném a munkahelyemet, ha a munkatársaim (két nő) nem keserítenék meg az életemet. Elegem van belőlük, hogy azt hiszik, ők vezetik a céget és állandóan megpróbálnak alám pakolni.
Kruvára elegem van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!