Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem bunkóság azt...

Szerintetek nem bunkóság azt mondani egy lánynak, aki túl sovány, hogy "egyél többet"?

Figyelt kérdés

Szerintem ez épp olyan bunkóság, mint egy túlsúlyosnak mondani, hogy egyél kevesebbet.

Nyilván értem, h a probléma megoldása természetesen a több/kevesebb evésben gyökerezik, de ezzel szerintem mindenki tisztában van. csak mintha az olyan egyszerű lenne.

de lehet, hogy csak túlhisztizem :D

2016. júl. 3. 14:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

De hisz épp ezért van. Magukat nyugtatgatják. Irigység szüli az egészet. A kövérekre ki irigy? Ne legyél olyan hülyepitsa, aki mindenáron áldozatszerepben akar tetszelegni.

Menj le egy újságoshoz, mondd meg, hány magazin címlapján van kövér ember. Hány sorozatban, filmben. Hány videoklipben. Hány reklámban.

2016. júl. 3. 18:25
 22/28 anonim ***** válasza:

Én voltam túlsúlyos. Aztán lefogytam. Mindkét "állapotomban" baszogattak. Mindig megtalálják az arra fogékony emberek, hogy csesztessenek valamivel.

Egyik barátnőm nagyon vékony, ő is kapja a megjegyzéseket, pedig nem takarékoskodik az étellel, éjféli zsíroskenyerezés, vacsora után. :D De ő mindig ignorálja a beszólogatós, okoskodós hülyéket. Ezt kell tenni velük.

2016. júl. 3. 20:01
 23/28 anonim ***** válasza:

"utolsó, utolsó előtti, azért ez fullon nem igaz. tele van a fész/gyakori/net a sovány lányok megalázásával. mennyire jók a telt vonalak, mennyire gáz ha valaki csont és bőr, csak a kutyák játszanak a csontokkal"

Mondjuk amikor kövér voltam, én akkor is rühelltem az ilyen vékony-gyalázó dolgokat, nekem gyerekkorom óta a sovány emberek tetszenek, az arisztokratikusan vékony nők. Nem, nem vagyok média által agymosott ember, egyszerűen nekem ez tetszik.

2016. júl. 3. 20:05
 24/28 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen hangnemben és céllal mondják.

Haverom is csontsovány (ráadásul nagyon szőrös), és mikor először meglátták többi fiú osztálytársaim egyből kezdték: "téged éheztetnek otthon baz meg?", "ilyen szőrös vadállatot sem láttam már".

Nem gondolták valami nagyon komolyan, csak céloztak a "hibáira".

Bár úgy érzem, a mai világban, már semmit sem lehet mondani a nőknek..

2016. júl. 3. 22:30
 25/28 anonim ***** válasza:

De miért akarná bárki is a másik külsejét véleményezni, ha az nem kérdezte?

Ejj, de ragyás vagy/de csálék a fogaid/hogy eláll a füled/alig van hajad...

2016. júl. 3. 23:01
 26/28 A kérdező kommentje:

a barátaim többségi dicsér, és rám akar hasonlítani (legalábbis ezt mondják :D), a barátom is teljesen elégedett az alakommal (legalábbis ezt mondja :D). pontosan 2 ember mondta eddig h túl sovány vagyok, meg hát anya, de az anyukák ebben nem számítanak :D

saját magammal nem vagyok megelégedve.

amúgy én is épp hatalmas kajálásokba vagyok, lehet ez a soványság titka :D éjfél után enni

2016. júl. 4. 00:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Na látod. Egy kövért sem ismerek, akire bárki hasonlítana akarna.
2016. júl. 4. 02:02
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy olyan betegesen vékony lennél. Ha meg mondtad hogy több mindenkinek tetszel az jo. Olyanok szoktak általában csesztetni a vekonyakat aki számára a vastag a normális, vagy nem tud lefogyni. Ha nincsenek kint a csontjaid vagy nem vagy csont-zsir akkor nem vagy sovány de vagy teszel valamit vagy megszereted az alkatod. De a bunkó emberekre sose hagyd magad meggyőzni ( főleg ha ok beszeltek tele a fejed)
2016. júl. 6. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!