Ez csak egy kérdés, nem vagyok sem rasszista, sem homofób. Nem természetidegen -e az azonos neműek szerelme?
De miért lenne baj? Azt hiszem, Stephen Fry mondta, hogy a melegek nem akarják, hogy te is meleg legyél, de a meleggyűlölők azt akarják, hogy te is gyűlöld őket.
Annyira felesleges. Most írtad, hogy nem tudod elképzelni, hogy szerelmes legyél egy férfiba. Nem is kell. Ő ugyanúgy érzi a szerelmet, csak nem a te kedvesed iránt. Ennyi erővel sok hetero sem tudja elképzelni, hogy lehet pont azt az embert szeretni.
Érthető válaszok. Csak egy kis gondolat menet: Aki nőnek rakja a fenekébe, az milyen?
Aki meleg, de csak orálozik, az más, mint aki rektálisan abszolválja a péniszt?
"Szerintem a biszexuálisok túlnyomó többsége rendes homoszexuális, csak a szalonképesebbé tételért mondja (hiteti el a külvilággal), hogy ő szereti a másik nemet is - mert úgy azért mégsem olyan "durva" a helyzet. Így már jobban elfogadják a többségi heterók."
Szerintem ez nem igaz.
Mi van, ha valaki a nőkhöz jobban vonzódik, velük alakít ki párkapcsolatot, viszont nem utasítja vissza egy férfi közeledését sem?
Ebben az esetben nem állja meg a helyét, amit írtál.
Érdekes. Szóval ha egy nőnek farka lenne, nem zavarna. Csak.legyenek meg az idomok. És még az analízis sem gond. Ez azt mutatja, hogy oda és vissza vagy a nőkért.
Ha lenne egy nő, aki szintén szeret analízálni, örülnél is neki.
A fenék ugyan olyan kialakulású mindkét nem esetében. Persze itt is a lényeg, hogy ki van a végén. Csak úgy mint a pénisz esetén.
Tehát innentől tényleg csak az a kérdés, hogy melyik nemhez vonzódik valaki.
A biszexuálitás kicsit bonyolultabb a fent említetteknél. Van két híres kutató. Az Kinsey és Orchs. A második alaposabb, de nehezebben érthető, ellenben a Kinsey skála egészen jól érthető és alapjaiban pontos is, csak kicsit korlátozott. Érdemes olvasni.róla egy wiki cikket.
"De, ugye nem tartod ugyanolyan súlyú kérdésnek azt, hogy valaki mondjuk a szőke nőkre bukik (férfiként) - vagy éppen egy másik férfira? "
Nem azonos súlyú, ha úgy tetszik, de azonos a kiindulási pont. Aki a barna csajokat csak akkor tartja vonzónak, ha szőkére festik a hajukat, az is egy olyan szexuális beállítottságot takar, ami éltérő a szokásostól. Nem.arról van szó, hogy tetszik valakinek a szőke, hanem.arról, hogy a többire fel sem áll. Mert van ilyen.
Ezt nagyon szépen meg lehet fogalmazni, majd neki ugrok, ha nem a telefonról pötyögök.
A szexuális beállítottság azt jelenti, hogy kihez vonzódik valaki testileg. Én sem döntöttem úgy, hogy a csajokra fog felállni, a meleg pasik sem döntöttek úgy, hogy nekik nem fog. Ez így van és kész.
De az már egy döntés, hogy kirakom a fahszt az utcára. Gondolom nem véletlen a kérdés időzítése. :)
Ha egy sötét szobában valaki orálisan kielégít, élvezed, ha nem.tudod ki.az illető. De ha látod, hogy pasi, nem.fogod élvezni. Ez kicsit Schrödingeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!