Ez csak egy kérdés, nem vagyok sem rasszista, sem homofób. Nem természetidegen -e az azonos neműek szerelme?
Nem. Állatok közt is vannak melegek.
Egyszer olvastam egy cikket, hogy a természet így születés-szabályoz. Nem bírja eltartani az embereket, így egyre több a meleg, ők nem szaporodnak.
Teljesen természetes.
De nem kell kötelezővé tenni. :)
Mindenkinek joga van abba szerelmesnek lenni, akibe akar. Legyen az ellenkező, vagy azonos nemű.
A természetben is megtalálhatóak olyan állatok, melyek az azonos nemű fajtársaikkal párosodnak.
(Bár a szex sok esetben nem egyenlő a szerelemmel, csak gondoltam leírom megjegyzésként a 2. mondatomat.)
Még a Biblia is bűnnek veszi a homoszexualitást.
Isten férfinak és nőnek teremtette az embert, és hát gyakorlatilag egymásnak teremtette a két nemet.
Tehát egyúttal természetidegen is.
A Biblia a legősibb mesekönyv.
Ki tudja miket írtak át benne és mi a valós.
Mellesleg meg azért kéne elítélni a homoszexualitást, mert egy régi könyvben bűnként van "nyilvántartva"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!