Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy hogy legszíves...

Más is érzi úgy hogy legszívesebben lelépne, a jelenlegi életét feladva?

Figyelt kérdés

Úgy érzem elfáradtam teljesen.

Az évek során rengeteg pofont kaptam, sok szarba beleléptem. Persze mindenki érezheti így, mindenkinek eljönnek bizonyos pontok az életében de már picit soknak találom. A környezetemben nem érzem jól magam, szinte csak a tapasztalatom van az elmúlt évekből.

Szeretném feldolgozni a rengeteg sérelmet, szeretnék kikapcsolódni, megismerni önmagam.

Kilépni picit abból a ritmusból amiben élek, könnyíteni a terheimen. Szeretnék nem olyan emberek között lenni akiknél folyamatosan arra kell gondoljak hogy mi az ok amiért úgy ahogy bánnak velem. Mert van elég bajuk és nem látják mit tesznek.

Igazából nincs megállás, az élet folyamatosan megy tovább. Nem szakadhatsz ki ha nem akarsz hajléktalanná válni s más nem viseli a gondodat.

Akárhányszor beszélgettem valakivel mindig én voltam az aki inkább meghallgatta és tanácsot adott.

Valahogy az én esetemben vagy át sem látták az egészet vagy csak a saját problémájuk foglalkoztatta őket. Nagyon érdekes téma ez egyébként. Én jó vagyok vígasztalásban, lelki beszélgetésekben pedig rengeteg zűr van körülöttem mindig.

Ide-oda regisztrálok az interneten, ennek is írok, annak is - mégsem látok bele senki lelkébe. Pedig mindenkinek van, csak sokan elrejtik. Engem pedig pont az érdekel hogy lelkileg őszintén lehessek valakivel, vagy ha az nem megy akkor legalább egyedül zavartalanul őszintén magammal.

19/F

2016. júl. 2. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2# vagyok

Igen, komoly válasz.

Rossz párkapcsolat, anyagi és családi nehézségek, pénzügyi gondok.

2016. júl. 3. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Úgy látom úgy tekintesz a szerelemre, mint egy életcélra, amely ha nem sikerül kiégsz. Fogadj meg tőlem egy tanácsot és gondolj úgy egy kapcsolatra, mint egy szövetségre. Egy csapatra, melyet két ember alkot, s így létezhetnek együttesen és külön-külön is. Tehát csapatban és külön is létezel te, mint egy egyén. Így lesznek saját céljaid, melyben kiteljesedhetsz és áldozhatsz a szerelemr oltárán is anélkül, hogy elégsz a reménytelen szerelemben. Ami a barátságokat illeti a legtöbb felszínes. Nem merünk adni magunkból, mert aggaszt a csalódás lehetősége. De ha igazi kapcsolatokra vágy barátkoznod kell annak tudatában, hogy sérülhetsz. Ez a menekülős duma nem feltétlen badarság, de először a fejben kell rendet tenni. Attól, hogy zavaros fejjel nekivágsz az ismeretlennek annak nem feltétlen lesz jó vége.

2016. júl. 5. 11:11
 13/13 A kérdező kommentje:

12. Teljes mértékben igazad van, csak nehéz. Nekem a szeretet az egyik legfontosabb dolog a világon és kevésnek találom, hiányzik és csak az éltet.

El sem tudod hinni mennyire nehéz... :(

2016. júl. 5. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!