Tényleg igénytelen vagyok, ha nyáron sem borotválom a hónaljamat?
Na ez az, a férfiak jó része felháborodik a gondolatra, hogy eltüntesse a dzsungelt a hónaljáról/mellkasáról, mert "ez így természetes!", de ha szőrös nőt lát, kiveri a víz. XD
Amúgy egy kis ollóval levághatod elég rövidre, úgy könnyű tisztán tartani nyáron is, csak rendszeresen kell mosakodni meg jó dezodort használni.
"Na ez az, a férfiak jó része felháborodik a gondolatra, hogy eltüntesse a dzsungelt a hónaljáról/mellkasáról, mert "ez így természetes!", de ha szőrös nőt lát, kiveri a víz. XD "
Néhány száz évvel ezelőtt gondolom a nőknél is az volt a társadalmi norma, hogy nem kell szőrteleníteni.
Néhány száz év múlva lehet, hogy a férfiaknál is az lesz a norma, hogy kell szőrteleníteni.
De most még csak ma van, amikor az a társadalmi norma már megvan, hogy a nő szőrtelenítsen, de az még nincs, hogy a férfi is.
és tisztában vagy azzal, hogy az a lézer milyen mértékben roncsolja a bőrt? :))))
egyébként addig nem igénytelen, amíg nem büdös
Hát még milyen igénytelen vagy, ha télen sem borotválod.
Akinek az épp aktuális divat jelenti az igényességet, annak igénytelen leszel. Többieknek nem. Attól meg hogy valaki leborotválja a hónalját, ugyan úgy fog izzadni, mint szőrösen.
Ne szenvedjél vele, hagyd meg nyugodtan. Akinek nem tetszik, az arrébb megy.
Na nem tudom, miért kellett lehúzni 0-ra. Segítő szándékkal írtam a választ, mert nekem úgy tűnt, a kérdező szíve szerint eltávolítaná a szőrzetét, ha nem pirosodna ki és viszketne borotválás után a bőre.
"és tisztában vagy azzal, hogy az a lézer milyen mértékben roncsolja a bőrt? :))))"
Te bőrgyógyász vagy? :))))
Ismertem olyant, aki megcsináltatta a hónalját és semmilyen kóros elváltozást nem láttam rajta.
Hogy a kérdésre válaszoljak, én amúgy nem a szőrtelenítés alapján ítélem meg az igényességet.
mert szerinted szabad szemmel látható... :D vicces vagy
nem, nem vagyok bőrgyógyász, de van a családban onkológus...
Ma már sokkal kíméletesebb, villanófényes technikával dolgoznak.
Okozhat-e az IPL villanófény bőrrákot?
Nem, mivel az UV-tartományon kívül esik a hullámhossztartománya.
Okozhat-e nyirokproblémákat, ödémásodást az IPL villanófény?
Nem, mivel kizárólag a bőrben nyelődik el.
A test egyéb szöveteire milyen hatással van az IPL villanófény? Nem káros?
Az IPL villanófény kizárólag a bőrben nyelődik el, így semmilyen egyéb szervünkre, szövetünkre nincsen hatással.
Okozhat-e égési sérülést az IPL villanófény?
Hűtött kezelőfejű és hűtött kezelő felületű IPL gépek használata esetén égési sérülést csak a bőrtípus rossz felmérése esetén lehet okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!