Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok igénytelen?

Miért vagyok igénytelen?

Figyelt kérdés
Anyám szerint igénytelen vagyok. Minden nap fürdök, minden nap tiszta ruhát veszek fel, minden nap mosok fogat. Miért lennék igénytelen? Anya szerint azért mert pattanásos az arcom, alapozóval nem látszik de amúgy se nagyon csúnya, kamaszkori pattanások, nem teljesen egyenes háttal megyek mert nagyon fáj a hátam és nem hajlandó elvinni másik orvoshoz (az előző orvos azt mondta járjak egyenesen mert fűzőt fog felírni de már rosszabb, 15 évesen fájnak a csigolyáim). Anya szerint emiatt nem lesznek barátaim az új suliba (nekem nem kell sok barát bár a 2 tábor alatt sikerült szereznem jó sokat :) ), szerinte nem fogok egy fiúnak sem kelleni. Mert ő 38 évesen jobban néz ki (ezt is ő mondta) ja igen sminkeli magát, szolárium stb.. Most tényleg emiatt vagyok igénytelen?
2015. aug. 3. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyd rá. Nekem például a természetes kinézet tetszik.
2015. aug. 3. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez alapján egyáltalán nem tűnsz igénytelennek. Anyukádat meg olyannak tudom elképzelni, aki fél napját a tükör előtt tölti. (mindenféle sértegetés nélkül)
2015. aug. 3. 11:58
 3/7 anonim válasza:
elég összetett a probléma-iskolába jársz? tornázol? iskolapszichológusnál jártál már? -a hátfájás komoly probléma. bátran keresd fel az iskolaorvost.nekik hivatalból is ellenőrizni kellene titeket. jó lenne beszélgetni veled. írj az iren345-re ide,ha tudsz! üdv egy nagyi
2015. aug. 3. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a helyzetben vagyok anyámmal.

Nekem is görbe a hátam, csak nem vagyok(szerencsére) pattanásos. Én is most megyek középbe, csak nekem 1 barátnőm van, és nem járok táborokban.

Anyám mindig csesztet " Ne így hord a hajad, szégyen ahogy kinézel, igénytelen vagy..."

Pedig mindennap fürdök, mosom a fogam, cserélem a ruhám a zoknim, nem járok koszos cuccban, vagy koszos hajjal stb.

Mégis igénytelennek vagyok elkonyvelve, mert anyám jár szoliba is, műköröm, hajfestés stb. Én meg semmi ilyesmi.

2015. aug. 3. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nem vagy igénytelen, de lehet ő a lelki igénytelenségre gondol.

Fiatalabb koromban én is pattanásos voltam és sokat csesztetett, hogy menjek kozmetikushoz, de nehezen vettem rá magam fiú létemre. De igaza volt és azóta fél évente járok, sokat segíthet, nincs már rajtam egy se.

Ami pedig a púpos hátat illeti, egyenesen járj, mert tényleg taszító egy lányon. legalább is nekem. 18f

2015. aug. 3. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy igénytelen, de mindenképpen menj másik orvoshoz, aki komolyan veszi a problémádat! A kamaszkori pattanások maguktól elmúlnak, de a hátfájásnak sokkal rosszabb következményei lehetnek.
2015. aug. 3. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért jársz görbe háttal, mert önbizalomhiányod van anyád cseszegetései miatt? Vagy mért nem húzod ki magad?
2015. aug. 5. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!