Miért vagyok igénytelen?
Ugyan ebben a helyzetben vagyok anyámmal.
Nekem is görbe a hátam, csak nem vagyok(szerencsére) pattanásos. Én is most megyek középbe, csak nekem 1 barátnőm van, és nem járok táborokban.
Anyám mindig csesztet " Ne így hord a hajad, szégyen ahogy kinézel, igénytelen vagy..."
Pedig mindennap fürdök, mosom a fogam, cserélem a ruhám a zoknim, nem járok koszos cuccban, vagy koszos hajjal stb.
Mégis igénytelennek vagyok elkonyvelve, mert anyám jár szoliba is, műköröm, hajfestés stb. Én meg semmi ilyesmi.
Ezek alapján nem vagy igénytelen, de lehet ő a lelki igénytelenségre gondol.
Fiatalabb koromban én is pattanásos voltam és sokat csesztetett, hogy menjek kozmetikushoz, de nehezen vettem rá magam fiú létemre. De igaza volt és azóta fél évente járok, sokat segíthet, nincs már rajtam egy se.
Ami pedig a púpos hátat illeti, egyenesen járj, mert tényleg taszító egy lányon. legalább is nekem. 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!