Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogy bírjátok ezt az...

Ti hogy bírjátok ezt az istenverte meleget?

Figyelt kérdés

Tetőtérben vagyok, klíma nincs. :D De amúgy is rühellem a meleget, lehet, hogy közrejátszik ebben, hogy télen születtem.

Kort és nemet is írjatok!

2016. jún. 23. 16:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
De ti most tényleg olyan ostobák vagytok, hogy azt hiszitek, hogy köze van a születési hónapnak a hőháztartáshoz?
2016. jún. 23. 17:21
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Engem sem zavar. A házban ugyan nincsen meleg, mert van klíma (amit nem használunk gyakran) de egész nap nyitva vannak az ablakok, a redőny le van húzva félig-háromnegyedig és jár a huzat. Ha ki kell mennem, akkor is szerintem egész jól bírom a meleget, pedig van rajtam egy +10-15 kg felesleg is. Én ősz vége felé születtem, szóval inkább télinek mondanám magamat, mint nyárinak, de ez semmit sem számít :D
2016. jún. 23. 17:23
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

Ha ahhoz nem is, de az óraálítgatáshoz igen. Sokkal szarabb nekünk télieknek a nyári "módosított" órarend.

2016. jún. 23. 17:31
 14/27 anonim ***** válasza:
17%
Remélem emelkedni fog a hőmérséklet 40 fokig. Imádom a nyarat. ;) Ilyenkor strandra kell menni, nem otthon dögleni.
2016. jún. 23. 17:36
 15/27 anonim ***** válasza:
55%
#13 iq fighter barátom, aztán a szervezeted honnan tudja melyik a valós idő?
2016. jún. 23. 17:38
 16/27 anonim ***** válasza:
58%

Brutálisan nehezen.

Leizzadok 5 percnyi gyaloglástól.

20F

2016. jún. 23. 17:42
 17/27 opened paradise ***** válasza:
100%

Utálom. A szobámban most jó (le kell engedni a redőnyt ha van és bezárkózni),de amúgy inkább szakadjon folyamatosan. Én szeretek esőben sétálni.

Biztos földigiliszta voltam előző életemben:D

2016. jún. 23. 19:21
 18/27 MZ.per.X ***** válasza:
100%
Én utálom, mert egyszerűen rosszul vagyok ha kánikula van. Felmegy a vérnyomásom, vagy nem tudom, de szédülök, dekoncentrált vagyok, ingerlékeny, és igazán tenni sem lehet ellene.
2016. jún. 23. 20:02
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölöm -.-" Esküszöm, én ki fogok eyszer költözni Szibériába.

Ebben a rohadt melegben mindig az egekbe szökik a vérnyomásom és fáj a fejem, meg amúgy is izzadósabb vagyok és már 5 perc sétától az utcán csurom viz leszek...Ráadásul még szakmai gyakorlatra is járnom kell, képzelhetitek, milyen élvezetes a 40 fokos laborban ülni naphosszat, beöltözve hosszú gatyába, zárt cipőpe, meg köpenybe..Aztán délbe jöhetek haza, épp, mikor a legjobban tűz a nap..

18l

2016. jún. 23. 20:15
 20/27 anonim ***** válasza:

Szintén "tetőtér". Egész jól bírom, ha itthon kell lenni napközben akkor bekapcsolom a ventilátort, tartok vizet a hűtőben, és időnként beállok a zuhany alá. Munkahelyen rosszabb a helyzet,ott csak "meleg" vizet tudok inni, nincs lehetőség a zuhanyra sem, ráadásul el kell viselni a kollégák és főleg az ügyfelek szagát.

Amúgy egy dolog aggaszt csak ebben a melegben: nehogy a családtagjaimnak baja essen, kánikulában sokkal nagyobb a veszély.

2016. jún. 23. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!