Ti hogy bírjátok ezt az istenverte meleget?
Tetőtérben vagyok, klíma nincs. :D De amúgy is rühellem a meleget, lehet, hogy közrejátszik ebben, hogy télen születtem.
Kort és nemet is írjatok!
Ha ahhoz nem is, de az óraálítgatáshoz igen. Sokkal szarabb nekünk télieknek a nyári "módosított" órarend.
Brutálisan nehezen.
Leizzadok 5 percnyi gyaloglástól.
20F
Utálom. A szobámban most jó (le kell engedni a redőnyt ha van és bezárkózni),de amúgy inkább szakadjon folyamatosan. Én szeretek esőben sétálni.
Biztos földigiliszta voltam előző életemben:D
Gyűlölöm -.-" Esküszöm, én ki fogok eyszer költözni Szibériába.
Ebben a rohadt melegben mindig az egekbe szökik a vérnyomásom és fáj a fejem, meg amúgy is izzadósabb vagyok és már 5 perc sétától az utcán csurom viz leszek...Ráadásul még szakmai gyakorlatra is járnom kell, képzelhetitek, milyen élvezetes a 40 fokos laborban ülni naphosszat, beöltözve hosszú gatyába, zárt cipőpe, meg köpenybe..Aztán délbe jöhetek haza, épp, mikor a legjobban tűz a nap..
18l
Szintén "tetőtér". Egész jól bírom, ha itthon kell lenni napközben akkor bekapcsolom a ventilátort, tartok vizet a hűtőben, és időnként beállok a zuhany alá. Munkahelyen rosszabb a helyzet,ott csak "meleg" vizet tudok inni, nincs lehetőség a zuhanyra sem, ráadásul el kell viselni a kollégák és főleg az ügyfelek szagát.
Amúgy egy dolog aggaszt csak ebben a melegben: nehogy a családtagjaimnak baja essen, kánikulában sokkal nagyobb a veszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!