Férfiak, hogy birjátok a nők dirigálásait?
csinálj egyszerre 500 dolgot megfeszülve de még akkor se biztos semmi, még akkor is jön a személyes romboló kritika ez nem jó az nem olyan..és a többi, finoman éreztetve hogyha nem csinálod akkor nem kapsz semmit belőle.
Vagy hozzá lehet szokni ehhez a mindenttudáshoz ? :d
lol, teszek elé egy tükröt, azt beszéljen ahhoz. Én meg csinálom a dolgomat.
nem érdekelnek a nők, sem a dirigálásaik, találnak maguknak olyan pasit aki tűri, én nem vagyok hajlandó.
A párkapcsolatok döntő többsége hibás. Nem illenek össze, se személyiségileg, anyagilag, és még fojtathatnám.
Ahol egyetértés van, ott általában boldogok a felek.
Ahol csak a veszekedés megy, annak semmi értelme. Habár sokaknak még így is jobb, - a semminél.
Vagy keress egy másik nőt, vagy alkalmazkodjatok egymáshoz. Ha Te nem engedsz, muszáj lesz a nőnek. Ennyi.
Én pl. elég nehezen. Otthon, ha nem bir magával, és már nincs türelmem, kiosztom, aztán balra el. Legyen ideje fortyogni.
Munkahelyen is volt hasonló munkatársnő-bár inkább csak mobil akadálynak nevezném-, ott az első próbálkozásnál határozottan leállitottam. Persze én voltam a "degecről jött ember" a barinők szemében, de nem bántam meg, nem főnököm-nem dirigál!
"csinálj egyszerre 500 dolgot megfeszülve de még akkor se biztos semmi, még akkor is jön a személyes romboló kritika ez nem jó az nem olyan.."
Vagy előbb, vagy utóbb de a legtöbb kapcsolatban inflálódik, bármit bárhogyan csinálsz. HA leburkolod az előszobát, olajat cserélsz a kocsiban, és utána elviszed az egész családot strandra, visszahozol mindenkit hiánytalanul, akkor este megkapod, hogy miért nem mosogattad el a kávéscsészédet. Mert a jót könnyű megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!