Kevés pénzből jótékonykodni?
Figyelt kérdés
Nemrég vállaltam diákmunkát, és szeretném valami hasznos dologra költeni a fizetésemet. Sajnos csak keveset dolgozom, ezért a fizetésem is kevés, de egy jelképes összeget (1000-2000 Ft) szeretnék jótékony célokra fordítani minden hónapban. Melyek azok a szervezetek, amelyeknek tényleg szüksége van az adományra, és ilyen csekély összeget is értékelnek? Ti kinek adnátok ezt a pénzt?2016. jún. 22. 21:22
1/3 anonim válasza:
Őszintén szólva szép gesztus, én biztos nem csinálnám kis pénzből. Add állatmenhelyeknek például.
2/3 anonim válasza:
A tengerimalac-védőknnél már havi 500 Fr adománnyal támogató klubtag lehetsz.
3/3 anonim válasza:
Elsőre a jelképes örökbefogadást ajánlottam volna. De ott kicsit nagyobb összeget szoktak kérni.
Jótékonykodni nem csak pénzzel lehet.
Idősek otthonában, kórházak gyermekosztályán lehet önkénteskedni. Beszélgetni az idősekkel, játszani a gyerekekkel.
De állatmenhelyek is szívesen látnak sétáltatókat és oda ennyi pénzből is tudsz venni eledelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!