Nem jövök ki a pénzből amit keresek. Mit javasolnátok?
Nem tudok kijönni a fizetésemből!Havi 90 ezer forint,nehéz fizikai munkára. Kihasználva érzem magam! Nem veszek semmit évek óta! Se műszaki cucc, kéne egy jobb telefon,tv stb!
Ruháim se sok van,régen márkásabban öltözködtem de most már kínaiba sem járok!
Javarészt lakhatásra meg ételre költök,még bérletet sem tudok venni,pedig nem szeretek bliccelni!
Nem kéne le lombozni magam,de mégis boldogtalan vagyok!
azt kell mondjam, hogy azzal a 90nel még jól jártál, keresztanyám havi kb 60ért melózik
vagy túlórázgass (ha birod), vagy ahogy az első is irta
Szobát bérlek! Nincs magas iskolám, és ma örülhet az ember ha dolgozik! A kollégáimat is sajnálom,ők sem jönnek ki a fizuból de ő rajtuk ez nem látszik annyira mint rajtam!
Nem tűnnek szomorúnak!
Napi 8 -10 órákat dolgozom, éppen nem olyan sok,de mégis azt érzem nincs elég szabadidőm! Nem csinálok semmi olyat ami igazán boldoggá tenni,jóformán mindenhez pénz kell!
Lehet csak többet kéne a szabadban lenni!
Gyerekkoromban sokat jöttem mentem,aztán felnőttem és pénz nélkül nem megy, az meg nem jó ha az ember csak sörözget!
Keress kisebb olcsóbb szobát vagy keress társbérlőket, kötözz haza, költözz össze munkatársakkal, baráttal barátnővel.
Keress olyan munkát ami többet fizet vmennyivel.
Ha lett volna rá alkalma már rég megtette volna, de nincs és a kérdés maga is költői. Sajnos nincs mit tenni.
Mindenesetre Magyarország jobban teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!