Egy muveszi szinesz iskola nagyon nehez? Es meddig vannak bent altalaban iskolaban? (Kozep suli)
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 10:58
1/1 anonim válasza:
Hogy nehéz e? Attól függ.
Szeretsz szerepelni, beszélni, szónokolni? Nyitott vagy? Társasági ember? Szeretsz táncolni? Meggyőzően játszol szerepet? Elengeded magad közönség előtt? Nem zavar ha bámulnak, néznek? Meg vagy elégedve magaddal?
Én nekem nem a válaszom ezekre a kérdésekre. Sosem tudnék színészkedni, nagyon nem az én világom, tehát nekem baromi nehéz lenne.
Tudom vannak olyan színészek, akik nagyon zárkózottak, meg ilyesmi, de itt a fontos kérdés, hogy Szereted e csinálni ezt a műfajt? Mert ha igen, akkor tűzön, vizen átmennél érte, hogy sikeres legyél a munkádban.
Szerintem mivel közép suli, reggeltől délutánig, ahogy a többi sulinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!