Én lennék az egyetlen, akit egyáltalán nem érdekel a magyar csapat EB eredménye?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 10:02
21/27 anonim válasza:
Engem nem az EB érdekel és az eredmény, hanem az, hogy a népünk nevében elérnek egy kis sikert valamiben. Felőlem aztán ping-pongozhatnának is a vb-n. Amúgy több évtized után most először jutottunk ki az EB-re.
Plot twist: Nem szoktam focit nézni.
23/27 anonim válasza:
Nagyapámnak még volt szerencséje a legendás aranycsapatnak szurkolni, szerintem ránk fér egy kis siker ebben a sportágban is több évtizednyi sikertelenség után. Nem azt mondom, hogy most hirtelen mindent tarolnak majd a srácok, de amióta én élek, most először látom, hogy van csapatjáték a magyar foci válogatottban, és fociznak... Ez pedig mindenképpen javulás.
24/27 anonim válasza:
Én azt nem vágom, hogy ha valakit az sem érdekel, hogy a magyar csapatról van szó, az miben más... Rohadtul nem érdekel az egész, és sz rok bele, hogy magyar... Ha valami nem tud izgatni, akkor telibesz rom, hogy milyen ország!
25/27 anonim válasza:
Engem sem érdekel,sőt már egyre jobban idegesít,hogy minden f..szsággal foglalkoznak az emberek amit az orruk elé raknak.És amikor megmondom,hogy nincs Tv-m sem,és nem is érdekel a foci,akkor én vagyok a földönkívüli.
35/f
26/27 anonim válasza:
Engem sem, elegem van abból, hogy mindenhol ezt tolják az arcomba. Eleve nem hiszem, hogy EB-re juthat a magyar csapat anélkül, hogy mindenki mást diszkvalifikálnának, szóval nekem már az első pillanattól fogva gyanús a dolog. Szeretnék nyugodtan bevásárolni anélkül, hogy mindenhol trikolór vécépapírral bombáznának, és annak is örülnék, ha a híroldalakon nem kellene fél óráig görgetnem ahhoz, hogy találjak valami igazi hírt a focis helyzetjelentések alatt. Félreértés ne essék, annak örülök, ha a magyarok olyan sportágban érnek el kiemelkedő eredményt, amiben régóta jó hírünk van. A foci nem ilyen.
27/27 anonim válasza:
Hát, a tegnapi játékkal engem meggyőztek, hogy megtanultak focizni, ez most csapat. A pénzek elosztásával ugyan vitatkoznék a sportágak között, rengeteg nem támogatott sportágunk van, ami hozza az eredményeket, és alig hallunk róla, azokat is jobban kellene promótálni, egy rokonom nevelt fia kijutott az olimpiára, én neki külön fogok szurkolni. Viszont jó látni, hogy az ilyen sikerek mennyire összefogják az embereket, és végre nem valami balhé miatt zárják le az utcákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!