Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én lennék az egyetlen, akit...

Én lennék az egyetlen, akit egyáltalán nem érdekel a magyar csapat EB eredménye?

Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 10:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Biztos van még, de minek erről kérdést kiírni? Engem azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy annyi sikertelen év után, miközben pumpálták a fociba a milliókat, meddig jutnak. Ennyi pénzzel a fenekük alatt már illene eredményeket is felmutatni.
2016. jún. 22. 10:44
 12/27 anonim ***** válasza:
31%
mi az az EB?
2016. jún. 22. 10:46
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
Ez tipikus pszichológiai dolog. Az illető elhatárolódik egy sokak által népszerűnek vagy fontosnak tartott dologtól és ezáltal különlegesnek êrzi magát. Ráadásul a véleményét hangoztatva magához hasonló embereket keres így erősítve magában ezt a képet. Mindig vannak ilyenek. "Csak engem nem érdekel az Olimpia"?, Csak engem nem érdekel hogy ki nyeri az Oscart"?. Engem érdekel, örülök hogy valami egy kcsit összetartja az országot.
2016. jún. 22. 11:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Bevallom;a magyar EB meccseket meg szoktam nézni.A foci alapból krvra nem érdekel,csak ennyire unatkozok.Izgalmas volt az Ausztria-Magyarország.De az Izland elleni meccs első 30 perce után kikapcsoltam a TV-t.Még mindig azt a bénázást,próbálkozást láttam,ami mindig is jellemző volt a magyar csapat játékára.Azt hiszem csak azért érünk el néha kisebb sikereket ebben a sportban,mert az ellenfelet megzavarjuk azzal,hogy nem tudunk focizni.Az egyetlen valamire való játékos a kapus;Király.
2016. jún. 22. 11:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit jelent az EB! -.- ;) lehet lepontozni :D mert tényleg nem tudom
2016. jún. 22. 12:53
 16/27 anonim ***** válasza:
Helyesen: Eb, a magyar helyesírási szabályok szerint.
2016. jún. 22. 12:58
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem. Engem is csak azért érdekel már, mert apámmal fogadtam egy ezresben, hogy a legközelebbi meccsen vesztünk. 18l
2016. jún. 22. 15:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Hát, a legközelebbi meccs eredményétől függetlenül a 16 között van a csapat, ilyen pedig már évtizedek óta nem volt. Csak annyi függ a legközelebbi meccs eredményétől, hogy kivel játszanak utána.
2016. jún. 22. 15:23
 19/27 anonim ***** válasza:
45%

Engem az EB érdekel, de a magyarokat gyűlölöm.

Imádom, amikor a másik csapat bénázása után nyomják, hogy juj, mennyit edzettünk. Meg a kommentátorok pártatlansága elveszik és kb. maguk alá élveznek.

2016. jún. 22. 15:29
 20/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem.

Azt sem tudom miről beszélsz.

20F

2016. jún. 22. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!