Én lennék az egyetlen, akit egyáltalán nem érdekel a magyar csapat EB eredménye?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 10:02
11/27 anonim válasza:
Biztos van még, de minek erről kérdést kiírni? Engem azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy annyi sikertelen év után, miközben pumpálták a fociba a milliókat, meddig jutnak. Ennyi pénzzel a fenekük alatt már illene eredményeket is felmutatni.
13/27 anonim válasza:
Ez tipikus pszichológiai dolog. Az illető elhatárolódik egy sokak által népszerűnek vagy fontosnak tartott dologtól és ezáltal különlegesnek êrzi magát. Ráadásul a véleményét hangoztatva magához hasonló embereket keres így erősítve magában ezt a képet. Mindig vannak ilyenek. "Csak engem nem érdekel az Olimpia"?, Csak engem nem érdekel hogy ki nyeri az Oscart"?. Engem érdekel, örülök hogy valami egy kcsit összetartja az országot.
14/27 anonim válasza:
Bevallom;a magyar EB meccseket meg szoktam nézni.A foci alapból krvra nem érdekel,csak ennyire unatkozok.Izgalmas volt az Ausztria-Magyarország.De az Izland elleni meccs első 30 perce után kikapcsoltam a TV-t.Még mindig azt a bénázást,próbálkozást láttam,ami mindig is jellemző volt a magyar csapat játékára.Azt hiszem csak azért érünk el néha kisebb sikereket ebben a sportban,mert az ellenfelet megzavarjuk azzal,hogy nem tudunk focizni.Az egyetlen valamire való játékos a kapus;Király.
15/27 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelent az EB! -.- ;) lehet lepontozni :D mert tényleg nem tudom
16/27 anonim válasza:
Helyesen: Eb, a magyar helyesírási szabályok szerint.
17/27 anonim válasza:
Nem hiszem. Engem is csak azért érdekel már, mert apámmal fogadtam egy ezresben, hogy a legközelebbi meccsen vesztünk. 18l
18/27 anonim válasza:
Hát, a legközelebbi meccs eredményétől függetlenül a 16 között van a csapat, ilyen pedig már évtizedek óta nem volt. Csak annyi függ a legközelebbi meccs eredményétől, hogy kivel játszanak utána.
19/27 anonim válasza:
Engem az EB érdekel, de a magyarokat gyűlölöm.
Imádom, amikor a másik csapat bénázása után nyomják, hogy juj, mennyit edzettünk. Meg a kommentátorok pártatlansága elveszik és kb. maguk alá élveznek.
20/27 anonim válasza:
Nem.
Azt sem tudom miről beszélsz.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!