Miért van az, hogy a cigányok sokkal gazdagabbak a magyaroknál?
Figyelt kérdés
A magyarok nagy többsége dolgozik, a cigányok nagy többsége munkakerülő és segélyen él. Állítólag a cigányok mélyszegénységben élnek.2016. jún. 17. 17:29
31/36 anonim válasza:
mentegetőzhetsz,de mivel a cigányokról szól a kérdés gondolom nem a kínai vagy az arab gyerekekre céloztál...
úgyhogy szégyeld te magad,hogyha valaki megmeri mondani hogy tanár létedre ez a véleményed akkor ki is kellene rúgni!
öltözz kockás ingbe biztos adnék béremelést! 😀
32/36 anonim válasza:
Jaj, ember, te tényleg nem tudod, miket beszélsz. De tudod, mit? Nem haragszom rád, nem tehetsz róla. :/
33/36 anonim válasza:
Nem olvastam el a többi kommentet úgyhogy nem tudom hol jártok a témában..Én szerintem a többség drogból,cigiből csalásból,lopásból él. Ez az igazság.Piacozásból nem fog bmw-re meg 5 kilós arany láncra meg a legújabb telefonokra jutni.
34/36 anonim válasza:
A cigányok többsége szegénységben él, a gazdagabb cigányoknak pedig ezekből a szegényekből van pénzük. Uzsorakölcsönöket adnak nekik, prostituáltakat futtatnak(külföldön hatalmas pénzük van ebből)
35/36 anonim válasza:
Én azt látom hogy a magyarok 70%a tisztességesebben keresi kenyerét,megdolgozva a napi betevőért. Valamint díjazom hogy tudnak spórolni és fizetéskor nem pöttyös labdát, zsannamannát, meg 10.000es játékautót vesznek.. hanem félretesznek nem esznek meg 3 lábas ennivalót hanem a magyar ember tud gazdálkodni okosabban az étellel is. Ez példamutató akárcsak a tömegközlekedési etikájuk is. De sajna nem minden magyar mutat példát és bizony 30%a sokszor lesüllyed a legmélyebbre is. A magyarok közt is több százezer olyan nem dolgozó van aki nem dolgozik egy egészségeset egész életébe hisz örököl ingatlanokat,a félretett pénzek átkerülnek tulajdonába valamint a több százhektáros földek amiknek járadékaiból luxus életre tesznek szert és félzsebből vásárolnak hatalmas ingatlant a frissen összeköltözött utódnak. Mielőtt azt látja valaki hogy mitől gyarapszik más nemzetiség vagyona érdemes a saját nemzetünket meglátni. A legtöbb roma külföldön vállal munkát onnan jár haza ki ilyen ki másmilyen munkát végez ami nem biztos h legális. Ez a vagyon boncolgatás kb ennyi viszont ha hirtelen jutunk pénzhez nem kellene a felhőkbe vonulni élni kell ugyanugy csak immáron egyszerűbben. Embernek kell maradni mert az élet rövid felesleges a társadalmi rangot reklámozni hisz annak jelentősége a legtöbbször csekély.
36/36 jobbikostibi válasza:
a lopkodásbul vann s BNV, aki mély szegeny, ott a csalad fő börtönbe van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!