Miért van az, hogy a cigányok sokkal gazdagabbak a magyaroknál?
Érdekes... én életemben talán 1 maximum 2 olyan cigány származású embert láttam akinek átlag/átlagon felüli vagyona volt!
A többi mind közmunkán dolgozik és vakargatja a fejét hogy hogyan húzzak ki hó végéig ,hogy legyen élelem otthon!
Nem tudom kedves kérdező te hol élsz ,de ennek a kérdésnek megint ilyen tipikus viszályt szító szaga van!
Ennyire ,hogy lehet unatkozni ,hogy mindig a másik dolgával kell elfoglalni magát ,ezt sosem értettem!?
Te is el vagy tévedve, mint a kérdező. Nem gondolhatod komolyan, hogy 5-10 gyerek mellett segélyből meg családiból _mindene_ megvan egy családnak. Az ilyen emberek éheznek. A gyerekek kábé annyit esznek, amennyit én látom őket enni az iskolában. Hétfőn ugyanabban a ruhában jelennek meg az első órán, amiben és ahogy elhagyták azt pénteken az utolsó óra után. Van, hogy azért nem jönnek iskolába, mert elszakadt a cipőjük, nincs mosott nadrágjuk. Szerinted ez egy színvonalas élet?
Nekem 9. Osztályban kellet ugye "dolgoznom" és én a vk nál dolgoztam. Ruhát,ételt stb osztottam és most lehet szemét vagyok...de minden volt cigány oszt társam megfordult ott kuncsorogni...öszintén szólva élveztem mert nem egyszer vertek meg/vettém el a pénzem és most ők pitiztek nekem :D
Nem tudom ezt minek írtam le :D
#6 👏.
a cigányok sokkal rafináltabbak talpra esettebbek mint a raklok!
amig egy magyar havi 100ezert dolgozik a gyárban és nyalja a főnöke seggét,addig egy cigány egy hét alatt üzletel annyit!
mi cigányok vagyunk,legálisan üzletelünk bútorokkal,állatokkal,heti 100ezret keresek adózás utan!
es mégis a saját urunk vagyunk,sok magyar ebbe fullad meg!
sztereotipia hogy minden cigány.bűnöző...
mi a mai világban 3 gyerek mellett hál istennek fent tartjuk magunkat szépen.
de ebben is sok munkánk van,csak itthon nem a gyárban.
#23 tanár létedre tudnod kéne vagy legalább leírnod a mondandod mellé hogy MAGYAR gyerekek is járnak így iskolába!
sulis voltam 31 fős osztályba egyedüli cigány voltam mégis én etettem a magyar osztálytársaimat,meg rám voltak féltékenyek milyen ruháim vannak!
tanár létedre szégyeld el magad!
kikéne rugatni!!!!
Tudod, barátom, teközted meg énköztem az a különbség, hogy nekem eszembe sem jutott beleírni a hozzászólásomba, hogy cigányról vagy magyarról van szó, mert engem arra tanítottak, hogy soha ne tegyek különbséget senki között, így hát nekem mindenki egyforma; te viszont kizárólag arra tudsz gondolni, hogy "az a büdös magyar megsértett engem a cigányságomban". Pedig eszem ágában nem volt a cigányokra leszűkíteni a dolgot. Persze te ezt nyilván nem látod be, mert valószínűleg azt se érted, miről beszélek. De hidd el, kettőnk közül nem én gyártok magamnak ellenséget feleslegesen.. És akkor most gondolkozhatsz, melyikünk szégyellje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!