Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel kössem le magam?

Mivel kössem le magam?

Figyelt kérdés

Épp csak elkezdődött a nyár de unatkozok. Nézek filmeket, olvasok, telefonon játszok, kutyámat sétáltatom, mosogatok. Ebből áll a napom, plusz egy csomó időben csak unatkozok. Mit csináljak, segítsetek pár ötlettel légyszi!

15/l

#unalom #nyár szünet
2016. jún. 17. 15:02
 1/6 L000 válasza:
75%
Ha egy kicsit körülnéz az ember, mindig lehet valami programot találni :D Nem tudom mennyire vannak barátaid (akik még rá is érnek :'D ), de egy közös túrázás például nagyon jó buli tud lenni. Ha városban laksz vagy a közelében, nézz körül, hol milyen programok vannak, sokszor lehet találni akár ingyenes koncerteket, különféle szabadidős programokat. Kezdj el egy új sportot! Szerezz mondjuk egy görkorit vagy biciklit. Tudom, hogy tanulni nem annyira jó buli a nyáron, amikor az ember örül hogy végre nincs suli, de például elkezdeni egy új idegennyelvet szerintem szórakoztató és hasznos egyben :) Esetleg gondolkozz el rajta, hogy nincs-e kedved dolgozni a nyáron, az szintén eléggé megrövidíti az üresjáratokat ;) :D
2016. jún. 17. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
menj el mozogni
2016. jún. 17. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Próbálj ki úgy dolgokat, ha nincsen pénzed, akkor menj el dolgozni egy kicsit. Tanulj valami hasznosat. Stb...
2016. jún. 17. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
aprítsd fel a tüzifát!
2016. jún. 17. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Tanulj a következő évre. Eszedbe jutott valaha?
2016. jún. 17. 20:22
 6/6 anonim válasza:
Tanulj!!!!!!!!!De mit vartal mit mondunk mondjuk kosd fel magad.
2016. aug. 1. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!