Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mivel kössem le...

Mit tegyek? Mivel kössem le magam?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek a pasimmal, februárban tudunk majd csak találkozni :(. Nagyon nehezen viselem. Nincsenek barátaim, így mindig egyedül vagyok. Most tanulok, de nem nagyon tudok figyelni a tanulnivalómra, mert mindig a pasim jár a fejemben... Eddig eljártam futni vagy edzőterembe, de egy izomszakadás miatt egy időre nem szabad mozognom. Nem köt le se egy jó film, se könyv, régen festettem, de mostanában nincs ihletem vagy ha van is, az nagyon sötét, így azt hanyagolom. Sajnos hajlamos vagyok a depresszióra és a függőségekre is. Mit tegyek?

köszönöm!

21/L

2014. dec. 28. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
önsajnáltatás helyett inkább tanulj
2014. dec. 28. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Masztizz.
2014. dec. 28. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
hét ez vicces, mert mielőtt idejöttem volna, nekem is a maszti jutott eszembe, erre kiderül,hogy tényleg ez a helyes válasz!
2014. dec. 28. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
hallgass hardstyle-t:D
2014. dec. 28. 19:33
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm!

1-es ez nem önsajnálat, hanem egy tanácsot kérek. Ha én belekezdenék az önsajnálatba, akkor azt mindenki érezné. A tanulástól meg kettéállnak már a füleim.

A maszti nem jó, mert kb. semmit sem tudok mozogni az izomszakadás miatt.

2014. dec. 28. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
persze, még masztizni se... ha akarod, szívesen segítek neked :)
2014. dec. 28. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. Gondolom azért vágysz egy viszonylag "normális" válaszra is. Először is tudom mi zajlik le benned, de te nyilván nem az én sztorijaimra vagy kíváncsi. Hogy miket tudsz tenni? Lényegében mindegy, csak foglald el magad. Szinte bármilyen apróságot tehetsz, ha beleéled magad, gyorsabban fog telni az idő. Próbáld másképp felfogni a dolgoklat a barátoddal kapcsolatban. Oké, halvány lila gőzöm sincs, hogy mi a konkrétabb szituáció, de gondolj arra, hogy nem fél évet kell várj, hanem csak egy két hónapot. Gondolj arra, hogy nem ez a legrosszabb helyzet, mert ennél sokkal rosszabb is lehetne. Ha lesz egy kicsit másabb rálátásod, kezdhetsz foglalatoskodni. Én többnyire online olvasgattam, kutakodtam, informálódtam, stb. Ami nagyon megtetszett az az erdekesvilag.com, ami eléggé reális sitenak tűnik, és rengeteget lehet tanulni a nagyvilágról anélkül, hogy magolnál bármit is. Gyönyörű képek szemléltetik az érdekesebbnél érdekesebbb hihetetlen valóságot. És hidd el olyan dolgokat tanultam meg ott, amiről korábban még csak nem is hallottam... Egy másik lefoglaltság, szintén általános műveltség gyanánt, hogy letöltöttem sorrendben a világ 1oo leghíresebb turisztikai látványosságát (gondolok itt pl Empire State Building, Stonehange, stb stb) és tanulom mi hol van. Vagy ha társaságra vágysz, s mégis otthon akarsz maradni, akkor fejleszd nyelvtudásod, s beszélgess az interpals.net.en.... Viszont, ha nem számítógépen akarod lefoglalni magad, akkor, rajzolj, olvass, biciklizz, szaladj, főzz, süss finomakat, barkácsolj, horgolj, varrj, köss, keress egy új hobbit, keresztrejtvényezz, ami szintén fejleszti képességeid, tedd azt, ami éppen csak jól esik... És még egy utolsó mélyen pihent ötlet :D :D :D Írd le mikor mit érzel, úgy mintha a abarátodnak írnál... régen én is aazt csináltam, mikor nagyon hiányzott, hogy kezdtem neki írni, amit persze nem küldtem el, de amikor írtam mindig úgy éreztem, hogy egy lépéssel közelebb vagyok, s mára már egy könyvre való írásom lenne, ha mind a kezembe tarthatnám. :)
2014. dec. 28. 23:20
 8/8 anonim válasza:
Tudom, hogy már régen feltetted a kérdést, de az előző válaszolótól jött egy ötletem: írj könyvet!
2015. jún. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!