Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek mit csináljak? .

Mihez kezdjek mit csináljak? .

Figyelt kérdés

Mindig is nehezen ment a kommunikáció, emberekkel, nehezemre esik beszélni, jóformán nem szeretek beszélni, emiatt elég gyatrák az emberi kapcsolataim is, ha 2 értelmes szóváltásig jutni. emiatt gyengének érzem magam, van egy saját kis világom, introvertált vagyok, ez sok embernek nem tetszik, és amilyen világban élünk és ahogy látom egyre jobban rá nyomják az emberek a bélyeget mert nem ismernek hibát, és éreztetik hogy én vagyok a hülye. már 26 vagyok és most döbbenek rá igazán hogy mi lesz itt igy.. velem. akarnék normális kapcsolatot, párt. de hogy, ha kerülöm a kapcsolatokat emiatt, s nem akarok olyan nővel lenni aki folyton fejemhez vágja hogy sz.r vagyok és miért nincs meg a véleményem mindenről, viszont úgy érzem ma már elvárt hogy az embernek legyen párja mert úgy veszik emberszámba. ráadásul nekem a külsőmmel nincs gond, csak belsőleg. Sebezhető vagyok, nem tanultam meg helyzeteket kezelni, bármikor átverhetnek emiatt a "rés" miatt, vagy h látják rajtam h más vagyok..s nem tudok kiállni magamért, veszélyesnek érzem a jövőre nézve a helyzetem. pár hónap és remélhetőleg külön költözök albérletbe, mert már azt is kéne.. de igy.. sokszor már elmegy a kedvem mindentől, már kezdek belefáradni.hogy minden egyhangú, Nem látom értelmét annak amit csinálok, és nemtudom miért, minek.

az ember meg azért él hogy kapcsolatokat gyarapitson meg minél több dolgot belevigyen az életébe, másokkal. Na de mivan akkor ha az embernek nincs meg ez a képessége ? oké csinálhatok programokat magamnak, de minek ? nincs senki aki elismerne, amitől motviáltnak érezhetném magam. Igy passz.. nemtudom mit kéne tennem, hol kéne kezdenem, elindulnom a jövőt illetően ?.

2016. jún. 15. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Majdnem elsírtam magam annyira örültem ,hogy valaki ezt kifejtette nekem 100/-ban úgy ahogy leírtad ez a problémám. Te is tudod mi a baj, de nem találod a megoldást...így vagyok lassan 2 éve. De én rájöttem a megoldásra is amit most megosztok veled (nagyon nagy erő kell hozzá , még nekem sem sikerült) Tehát megfogod magad mindent eldobsz magadtól ami felesleges az életedben legyen az a számítógépes játékok BÁRMI ami időpocsékolás ÉS BÁRMIT ELKÖVETSZ AZÉRT, hogy éljél a legnehezebb munkákat is megcsinálod szível lélekkel még akkor sem ,ha nem érdekel..akkor is normális leszel amikor nem akarsz.akkor is beszélgetsz emberekkel amikor nincs kedved vagy fáradt vagy még megszólalni is...teszteld istent is;) bízd rá magad nem vagy egyedül..merj bele vágni dolgokba/ merj külön költözni amíg vannak szüleid ne félj semmitől, ha nem már nem lesznek elég erős leszel ahhoz, hogy önnáló légy..ERŐLTESD MEG MAGAD bármennyire fáj vagy fárasztó, és meglátod hogy ennek van eredménye. Na ez a megoldást tudod, hogy hol tartok ahol te! :) tudod miért? mert gyengék vagyunk...ne sietess semmit amikor már nagyon akaratlanúl is ezeket kell majd megtenned ez a probatételed az életben vérrel verítékkel kell harcolni mindenért:) ,ha tovább is érdekel a miértekre a válasz írj privit 23/f
2016. jún. 16. 01:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Pl. itt a gyakorin. Le tudtál írni több mondatot egymás után, tehát tudsz kommunikálni. Csak akkor fogod megtanulni, ha gyakorlod. Akár magadban. Nincs véleményed? Gondolkozz el népszerű témákon, és akkor lesz. A legtöbb ember sem helyben találja ki a saját véleményét hanem megrágja magában, utánaolvas.

Az 1-es sráccal máris van egy közös témátok, írj ráá, beszélgessetek neten, kezdésnek tökéletes.

sok sikert, ne félj :)

2016. jún. 16. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!