Mihez kezdjek mit csináljak? .
Mindig is nehezen ment a kommunikáció, emberekkel, nehezemre esik beszélni, jóformán nem szeretek beszélni, emiatt elég gyatrák az emberi kapcsolataim is, ha 2 értelmes szóváltásig jutni. emiatt gyengének érzem magam, van egy saját kis világom, introvertált vagyok, ez sok embernek nem tetszik, és amilyen világban élünk és ahogy látom egyre jobban rá nyomják az emberek a bélyeget mert nem ismernek hibát, és éreztetik hogy én vagyok a hülye. már 26 vagyok és most döbbenek rá igazán hogy mi lesz itt igy.. velem. akarnék normális kapcsolatot, párt. de hogy, ha kerülöm a kapcsolatokat emiatt, s nem akarok olyan nővel lenni aki folyton fejemhez vágja hogy sz.r vagyok és miért nincs meg a véleményem mindenről, viszont úgy érzem ma már elvárt hogy az embernek legyen párja mert úgy veszik emberszámba. ráadásul nekem a külsőmmel nincs gond, csak belsőleg. Sebezhető vagyok, nem tanultam meg helyzeteket kezelni, bármikor átverhetnek emiatt a "rés" miatt, vagy h látják rajtam h más vagyok..s nem tudok kiállni magamért, veszélyesnek érzem a jövőre nézve a helyzetem. pár hónap és remélhetőleg külön költözök albérletbe, mert már azt is kéne.. de igy.. sokszor már elmegy a kedvem mindentől, már kezdek belefáradni.hogy minden egyhangú, Nem látom értelmét annak amit csinálok, és nemtudom miért, minek.
az ember meg azért él hogy kapcsolatokat gyarapitson meg minél több dolgot belevigyen az életébe, másokkal. Na de mivan akkor ha az embernek nincs meg ez a képessége ? oké csinálhatok programokat magamnak, de minek ? nincs senki aki elismerne, amitől motviáltnak érezhetném magam. Igy passz.. nemtudom mit kéne tennem, hol kéne kezdenem, elindulnom a jövőt illetően ?.
Pl. itt a gyakorin. Le tudtál írni több mondatot egymás után, tehát tudsz kommunikálni. Csak akkor fogod megtanulni, ha gyakorlod. Akár magadban. Nincs véleményed? Gondolkozz el népszerű témákon, és akkor lesz. A legtöbb ember sem helyben találja ki a saját véleményét hanem megrágja magában, utánaolvas.
Az 1-es sráccal máris van egy közös témátok, írj ráá, beszélgessetek neten, kezdésnek tökéletes.
sok sikert, ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!