28 éves férfiként nem tudom mit kezdjek az életemmel! Segítség? Ötletek?
28 éves vagyok és nem tanultam semmit nem jártam középiskolába sem akkor nem érdekelt semmilyen szakma az érettségitől meg mindig is féltem elkezdeni!
Úgy érzem sehová nem jutok elismerem, hogy hibás vagyok de nem tudok ebből az állapotból kiszabadulni. Én is szeretnék egy rendezett életet egy normális állást ahova nem kényszerből járok be hanem valamennyire szeretem!
Szeretném ha helyrehozhatnám az életem!
Boldog szeretnék lenni!
Nem is tudok normálisan kommunikálni új emberekkel.
Szeretnék új barátokat szerezni. De most jelenleg amivel szolgálhatok azt kevésnek tartom bármilyen kapcsolatra is!
Mi tévő legyek?
Nem tudom mihez lenne kedvem, nem tudom igazából mihez értek
Csak nézem az ismerőseimet és látom rajtuk, hogy ők boldogok én meg szomorú vagyok mert nem találom a helyem!
Néha úgy érzem nem is kedvelnek az emberek leginkább mert nincs túl nagy önbizalmam és életcélom!
És ha kicsit nézelődnél a szakmák között, hátha valamelyik meg is hozza a kedved hozzá? Azért tele van a világ lehetőségekkel, még most is (-: Ha jól tudom, esti suliba el tudsz járni ha nincs érettségid, ugye? Mert akkor azt kezdd el és folyamatában majd kitalálod (-: Az érettségiről nem tudok beszélni, de amit a környezetemből hallottam: már egyetemista ismerősömnek ha jól emlékszem, a legtöbb könnyű volt, anyám szerint az érettségi "semmi" (és [ő] nem tartja magát jó képességűnek...), a most érettségi előtt álló ismerőseim állításuk szerint paráznak ugyan, de csak konkrét tantárgyaktól. Egyébként (nálunk legalábbis biztosan) suliban sokszor a dolgozatokat szigorúbban osztályozzák. Meg írtok előtte próbaérettségit is.
Most mit csinálsz, ha szabad kérdeznem? (-:
Bocsánat, ha h*lyeséget válaszoltam, ez esetben félreértettelek $:
Jó válaszokat kaptam! Jelenleg nem dolgozom, ez is a gondom, hogy szakma nélkül nehéz munkát találni!
Amik vannak azok meg elég lehangoló munkák kevés pénzért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!