Ti nem akartok valami nagyot alkotni?
Nagyot alkotni a vécén plágium. Előtted már több milliárdan megcsinálták napi rutinnal. A kritikusok meg annyit mondtak: ez elég ѕzаr volt.
De viccet félretéve: nyomot hagyni igen, valaminek a részese lenni nem (hanem egésze), valamihez hozzáadni nem különösebben (hacsak nem a nullához egy teljeset, az maga az alkotás), valami boldogságot okozni igen (speciel most ehhez egy fürdővíz is elég lesz), valami hasznosat tenni igen, bár azt teszek is.
Orlandoi gyilkos jutott az eszembe.
Nyomot hagyni? Hát sikerült neki.
Valaminek a részese lenni? Ő is gyilkos lett.
Valamihez hozzáadni? Hozzájuk adott jó pár golyót.
Nem elvenni? Relatív..
Boldogságot okozni? Ő biztos élvezte
Hasznosat tenni? Van aki szerint hasznos volt.
Nagyot alkotott a maga morbid módján.
De akarok, a múltban sikerült is és a jövőben is megfogom valósítani...
23F
Nagyot szeretnék alkotni, de legfőképpen újat. Olyat, amit senki sem vehet el, mert az én fejemből pattant ki.
Ez az álmom, de mivel túl gyenge vagyok ezt megvalósítani, valószínűleg bűntudattal halok meg, úgy, hogy tudom, ezt az egyetlen lehetőséget is elhalasztottam, amit úgy hívnak élet. És te hogyan szeretnél nagyot alkotni kérdező??
Miért? Nem vágysz arra, hogy egyszer valaki megveregesse a vállad, hogy most egyszer ügyes voltál? Vagy kitűnni kicsit?
Vagy arra, hogy magadra is azt mondhasd, hogy most elértél valamit?
Én szeretnék nagyokat alkotni, több tervem is van, de egyenlőre egyik sem halad.
Részese is szívesen lennék több dolognak. Pl. filmkészítés, animáció rajzolás.
Hasznosat tenni: előfordulnak ilyen ötleteim, és hajlamosak hamar elhalni. De kíváncsi lennék, te hogy definiálod a „hasznosat”.
Boldogságot okozni: gimiben két embernek sikerült boldogságot okoznom, mikor megleptem őket a saját portréjukkal. Pedig csak gyakoroltam a rajzolást amíg nem figyeltek.
Nyomot hagyni: kb. általános iskola alsóban még akartam ilyet, azóta némileg formálódott a véleményem: mindent csak saját magamért csinálok. Ha másoknak tetszik az eredmény, annak örülök, ha nem tetszik, így jártak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!