Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem akartok valami nagyot...

Ti nem akartok valami nagyot alkotni?

Figyelt kérdés
Nyomot hagyni, valaminek a részese lenni, valamihez hozzáadni, és nem elvenni, valami boldogságot okozni , valami hasznosat tenni?

2016. jún. 15. 22:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Csak egy normális életet akarok, ami eddig nem adatott meg.
2016. jún. 15. 22:51
 2/19 anonim ***** válasza:
Nagyot alkohatsz mar ugy is, ha nem irod be magad a tortenelembe. Legyel jo, a nagysaghoz az a legszebb ut.
2016. jún. 15. 22:53
 3/19 anonim ***** válasza:
De, konkrét terveim is vannak. Szerintem elég jó tervek. Most azon vagyok lassan több mint egy éve hogy a hozzá kellő képességeket megszerezzem.
2016. jún. 15. 22:54
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Lenne 500 millióm megy bomba csajom és baromira elégedett lennék.
2016. jún. 15. 22:54
 5/19 A kérdező kommentje:
Milyen tervek?
2016. jún. 15. 22:58
 6/19 anonim ***** válasza:
Valami nagyot akarok alkotni, nem mindig feltétlenül jót.
2016. jún. 15. 23:16
 7/19 A kérdező kommentje:
Mikor elvégzem a vécén a dolgom , mindig úgy érzem, hogy valami nagyot alkottam .. De az nem jó, ha nem oszthatom meg másokkal.
2016. jún. 15. 23:26
 8/19 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Egy komplett új sportágat akarok kialakítani. Konkrét terveim vannak rá, csak egyenlőre a képességeim nincsenek meg hozzá és a technológiai ismereteim valamint az anyagi hátterem a felszerelés legyártásához. El fog tartani egy darabig, de amint felmutatható dolgok és részletes kidolgozott tervrajzok lesznek a kezemben akkor majd a kickstartertől kérek segítséget. Nagyon jó ötletem van amiben biztos vagyok hogy sok pozitív támogatást kapna. De sajnos ehez még rengeteget kell tanulnom és fejlődnöm sok téren.
2016. jún. 15. 23:34
 9/19 anonim ***** válasza:
92%

jobbnál jobb ötletek srácok:D

de igen, én is csak arra vágyom, hogy nyomot hagyjak a világban és gyökeres változásokat hozzak. Ám az álomért meg kell dolgozni és egy percre sem veheted le róla a szemed. Rajta srácok, építsétek fel a saját kis valóságotokat ahogyan csak akarjátok, és kergessétek el a kételyeket: ez a valódi szabadság!

2016. jún. 15. 23:43
 10/19 anonim ***** válasza:
Egy sztálin szobor az előkertben elég nagy dolog
2016. jún. 16. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!