Masodszor buktam meg a forgalmi vizsgan, keptelen vagyok megcsinalni?
Ugyan már, van olyan ismerősöm akinek csak ötödjére jött össze, pedig nem volt se ügyetlen, se önbizalomhiányos, se szerencsétlen. :D Egyszerűen így jött ki neki.
Szóval te se add fel, menni fog az előbb-utóbb!
elso alkalommal a vizsga vegen egy tereloszigetet rosszfele kezdtem el kerulni,nyilvan az en hibam volt meg figyelmetlen volt es ideges,de minden mas feladat sikerult es ilyen is akkor tortent eloszor
ma pedig az elso parkolasnal elvereztem,tul kozel mentem a masik autohoz,osszeert a visszapillantonk,soha nem csinaltam maskor ilyet se
az oktatom szerint mar noncs mit tanitania,a tegnapi es tegnapelotti gxakorlason azt mondta,hibatlanul parkolok,semmi problema nem volt
50 ora felett vagyok mar,egyaltalan nem ertem,miert vagyok ennyire inkompetens es szegyellem is magam,mert tudom,hogy az ilyenekrol szoktak azt gondolni,hogy addig jo,amig nincs jogositvanyuk,nem veszelyeztetnek masokat
Annò KRESZ , rutin, elsősegély elsőre sikerült. A forgalmi 5-re! Már a vègèn pestre kellett mennem egy pszihològiai vizsgázni!!😂😂
Már 9 ève van jogsim nem volt balasetem eddig
Hajrá!
Ne add fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!