Szégyenérzet, gátlásosság?
Kiskorom óta szőrös vagyok. Emiatt mindenhol elkezdtem borotválni magam. Mindenhol. Láb (tűrhető, nem is érdekel annyira.) Hónalj: oké. Has: már bánom. kar: szintén. stb..
Most elhívtak a barátaim, strandolni... Hiába borotválom le, borostás marad... Főleg a hasam az, ami miatt félek, és gátlásos vagyok. Mit csinálhatnék? :( Fogadjam el magam? De hogy?
Ne borotválj, hanem gyantáztass. Ha nem megy egyedül, akkor kozmetikussal.
Ha annyira zavar, akkor tegyél félre egy kevés pénzt, ha tudsz gyűjteni és egy lézeres szőreltávolítást megpróbálhatsz.
HA lány vagy, akkor mondok egy egyszerű megoldást: egy részes fürdőruha. Vagy tankini. Ha a többiek érdeklődnek, h miért nem veszel fel bikinit, elég azt mondanod, hogy nem találod, vagy ahhoz még fogyni akarsz, stb.
Kezeden, lábadon nem nagy ügy, mindenki borotválja, gyantáztatja. Strandolás napján reggel borotváld le alaposan..
Mi a gond?
Akkor a hasad és a karod, ami zavar?
Milyen a szőr? Sötét? Vagy csak kis pihék? Ha az utóbbi, akkor hagyd nyugodtan kinőni.
Strandra meg menjél el. Reggel végigborotválod magad, akkor aznap tuti nem fog látszani és borostás sem lesz. De akár előző este is megcsinálhatod. Látszani nem fog még, hogy nő ki másnap. Ha meg borostás lesz, azt sem érzi senki, mert gondolom, nem fognak simogatni.
Egyébként meg beszélj anyukáddal, menjetek el egy kozmetikushoz és gyantáztass.
Nem kell félni a kozmetikustól. Azért van, hogy segítsen, látott már elég szőrt életében, nem te leszel az első :)
A barátaid biztosan nem fognak megjegyzést tenni rád, hiszen a barátaid. Meg nem is hívtak volna különben.
Szerezz egy jobb borotvát és akkor jobban leszedi.
Egyébként nekem is sötétebb a karomon, de ha egyszer-kétszer napozok, akkor már totál kivilágosodik. Úgyhogy én ott egyáltalán nem szőrtelenítek.
Nehogy már a szőr határozza meg az életedet, hogy mit csinálhatsz és mit nem.
Szedd le és menj mindenfelé, strandra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!