Ti mit csináltok amitől izgalmasabb az életetek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 13:25
1/8 anonim válasza:
Élek. Belevetem magam őrültségekbe, spontán döntéseket hozok.
2/8 anonim válasza:
Én annak örülök ha nem izgalmas...
3/8 anonim válasza:
Kinek mi az izgalom.
Én pl, ha spontán viselkednék, akkor inkább szorongok és az már nem a jó izgalom.
Én ki szoktam futni, sétálni az erdőbe és megmászok mindent, amit tudot, sziklát, fákat. Persze nem teszek kárt semmiben. Nekem az elég jó, jól érzem magam.
4/8 anonim válasza:
A napom fénypontja mindig a szarás, más izgalom nincs.
5/8 anonim válasza:
Olykor leiszom magam és megyek az éjszakába.
6/8 anonim válasza:
Megtámadok embereket baltával az utcán. Biztos olvastatok már rólam a hírekben. Na, az én voltam.
7/8 anonim válasza:
Alapjáraton nagyon, de nagyon unalmas életem van. Sőt, nincs is életem kb. De mostanában (amióta van diákmunkám) néha el szoktam utazni külföldre, egyedül. Meg a múltkor fogadtam egy Couchsurfing vendéget, augusztusban megyek hozzá én. Az utazás az életem, ha gazdag lennék, nem lenne unalmas életem. De hát így csak ritkán tudok elutazni.
8/8 anonim válasza:
Nézem a nők lábait, így nyáron meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!