Mit csináltok az olyan lányokkal akik hajtanak rátok?
Figyelt kérdés
De mondjuk eleve nem is nagyon akarsz semmit, azt hogy fejezed ki vagy nem fejezed ki ?
én azt vettem észre van aki sokáig hajt, arról lehet tudni hogy komolyabban gondolja ? Ha meg foglalkozol vele vagy lemész arra a szintre, akkor érdekes mód már annyira nem leszel érdekes neki. Tehát ahogy észrevettem ha nem foglalkozol különösebben vele közömbös maradsz, akkor érdekled
2016. márc. 27. 10:36
1/9 anonim válasza:
Elmondom neki hogy nem érdekel és akkor békén hagy.
2/9 anonim válasza:
Ha ápolt és valahogy kinéz,akkor meg kell baxni. Ennyi.
Főleg,ha ingyen van!
3/9 A kérdező kommentje:
Na és mi van ha ez nem érdekli mondjuk 1 hét múlva újra próbál a látóteredbe menni ?
Vagy másik esetben te leszel a Bunkó a szemébe és csesztetni fog
2016. márc. 27. 10:53
4/9 anonim válasza:
Te tényleg nem tudod megmondani egy csajnak,hogy húzzon az anyjába?
5/9 anonim válasza:
#2. leírta" meg kell baxni" ha kell röbbször ...lehet azt akarja!
6/9 anonim válasza:
Nehéz kérdés.
Első mindenképpen az, hogy egyszerűen megmondod neki, hogy kopjon le.
Ha ebből nem ért, fel lehet jelenteni szexuális zaklatásért.
7/9 anonim válasza:
De irigyellek ,milyen problémáid vannak....
8/9 A kérdező kommentje:
Hagyjál már az abberált hülyeségeiddel én ha 'baxni akarok elöbb keresek egy krvát erre a célra
2016. márc. 27. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!