Mi a véleményetek a túlsúlyos nőkről?
Az, hogy a túlsúlyos nem egyenlő a kövérrel.
Elég széles a skála.
Az nem tetszik, amikor valaki kövér, hájas, elhízott és úgy beszél magáról, hogy rajta van egy kis felesleg és ő csak gömbölyded.
Vagy a fordítottja, amikor normál testalkatú nőket, akik nem pálcikák, már lekövéreznek.
Nem szoktam testalkat alapján megítélni az embereket. Megállapítom, hogy kövér, sovány és a többi eldől ha megismertem.
Az sokkal jobbam befolyásolja a véleményem, hogy hogyan beszél velem, hogy viszonyul a környezetéhez.
Egyedül a nagyon túlsúlyos embereket sajnálom, akik már szinte lefolynak a kanapéról, mert ott még a mozgás sem opció, hogy javítson az életén, és gyakorlatilag a saját teste rabja... az borzalmas lehet.
Lány vagyok.
Nekem semmi bajom velük. Addig, amíg nem kezdik el a vékonyakat piszkálni, azért, hogy a saját önbizalmuknak jót tegyenek.
Nekem be jönnek habár magam is mackós alkat vagyok.
Szívesen ismerkednék de nem túl sok lánynak és értem itt a telt lányokat is jönnek be a mackós alkatok.
Sajna ez van minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!