Szerintetek melyik lenne komoyabb (látványosabb) bunyó, ha két profi boxoló verekedne össze vagy ha két atlag ember?
Figyelt kérdés
A szemben álló felek egyenlő képzettségűek lennének(az egyik esetben teljesen képzetlenek, a másikban legalább 10 év ökölvívói rutin)2016. jún. 10. 19:44
1/6 eznemlényeges válasza:
Szerintem ha két átlag ember, valószínűleg ez viccesebb is lenne.
2/6 anonim válasza:
Szerintem látványosabb lenne két átlagember. Nem is értem, mire föl fizetnek millió dollárokat ezeknek a profi bokszolóknak, megtenné az is, ha összeeresztenék a Józsit meg a Ferit, oszt hadd szóljon.
3/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.:)
4/6 A kérdező kommentje:
*komolyabb
Igen nekem is azért jutott eszembe mert hallottam egy bunyóról a sulimban ami nagyon véresre sikeredett, noha két teljesen képzetlen gyerek állt szemben.
2016. jún. 10. 20:23
5/6 anonim válasza:
Két átlagember.
A küzdősportok sportok, ebből kifolyólag szigorú szabályok vannak.
Egy képzetlen embernek meg marad az ereje és a kreativitása.
Plusz maga a szituáció is furcsa, hogy hirtelen verekedés tör ki.
Láttam már szórakozóhelyen csajbunyót abból is a tűsarkúan inogó plázacica fajtát, némi hajat vesztettek plusz pár köröm tört le. Kb semmi kárt nem tettek a másikban, de abszurd volt a tipikus filmes jelenetet egy diszkóban látni.
6/6 anonim válasza:
2 boxoló hidjétek el, amúgy egy átlagembernek nincs esélye a profival szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!