Lehetséges lehet?
Figyelt kérdés
Budapestről jár egy busz, ami feljön Németországra majd vissza Budapestre, meglehet azt oldani, hogy 15 éves gyerek fel ül a buszra, Budapesten leszáll?
Lehetséges, hogy 15 évesen felszállhat?
2016. jún. 10. 15:39
1/3 Lisa2000 válasza:
Szerintem már lehet, de sztem még ebben a korban ajánlott felnőttel menni. De ha értelmes vagy ( Nem sértés :D ) ha lesz valami baj, tudsz mit csinálni. De én a helyedben nem tenném. Rengeteg szervereskedő vadászhat rád! ;)
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem aktuális, de lehetséges. Igaz, én anyukámmal utaztam egy ilyen buszon. De volt egy tizenöt éves lány, ő egyedül utazott és egy tíz éves fiú is, aki már két éve utazik velük. A cég megbízható,induláskor felvették az adatokat a gyerektől, elrakták az útlevelet /személyit, nehogy elvesszenek. Így hogy már láttam ezt, simán felraknék egy tizenévest erre a buszra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 12. 19:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!