Áá! Nagyon ciki?
Figyelt kérdés
A városban egy padon fehér nadrágban beleültem valamibe, és csak otthon vettem észre...olyan volt, mintha besz*rtam volna...és úgy szálltam buszra, úgy járkáltam 😣😫
A buszon az meg ugye annyira látszik..felszállásnál szinte mások képében van az ember feneke 😭😭😭😧
Annyira ciki, soha többé nem merem kitenni a lábam...ez egy kisváros, mindenki ismer mindenkit...szerintetek nagyon ciki?
19/L
2016. jún. 8. 19:12
2/6 anonim válasza:
Milyen reistar? Reichstag te okos első, úgy mondják.
3/6 anonim válasza:
elég cinkes,de egyik ismerős se szólt? Jó nagy bunkók.
4/6 anonim válasza:
Ha igéred, hogy holnap nem s-arsz be, igérem holnaputánra elfelejtem neked ezt az egészet:-) (Tudod, minden csoda három napig tart. Az ilyen kellemetlenségek még addig sem.)
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj,ha nem kerültél fel a YouTube-ra, semmi gond :-D
Bocsánat, rossz vicc volt. :-(
Ne aggódj, minden csoda 3 napig tart.
Legalább formás az a hátsó....? :D
6/6 anonim válasza:
Értelmes ember gondolja,hogy nem szrtad össze magad. Aki meg az ellenkezőjét gondolja így járt,szrd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!