Mi volt a leghülyébb dolog amin elsírtátok magatokat?
Vicces macskás videókat néztem a youtube-on és olyan aranyosak voltak azok a cicák, hogy elsirtam magam, amiért nekem nem lehet cicám :cccc (A családban ajtam kivül mindenki allergiás a macskákra..)
18l
Van pár.
- anyám rendezkedett a szobában, mindent máshova pakolt, és nem találtam meg egy drága karkötőmet, és azt hittem, eltűnt
- gyerekkönyv ismertetője (felnőttként olvastam), amiben a gonosz testvérük kirúgott pár bagolyfiókát a fészekből
- amikor húsvét után még lehetett tojásos-tarjás pizzát kani pár napig a Trio Pizzában
Tudom elég fura de én elsírtam magam amikor a trónok harcában Khalesi felült a sárkányára és elrepült:)Nem tudom mi lett velem de olyan szép jelenet volt.Ott könnyeztem vagy tíz percig.De amugy meg semmin se szoktam sírni ugyhogy eleg fura volt
19/f
Most par hete a Csillagok kozott (Interstellar) vegen 25/N vagyok.
Gyerekkent:
- 1. osztaly: kimentem a vonalbol az egyenes huzasanal, mert olyan vadul csinaltam mint a padtars kisfiu - ezutan tobben is elbogtek magukat az osztalyban
- 5-6. osztaly rossz jegyet kaptam, de akar a negyesnel is. 😂
- most par napja, a kulfoldi szakmai megfeleltetesemre kernek meg par papirt es mar olyan sok, hogy kiborultam rajta, anyamat bezzeg elfogadtak...
- 25 vagyok😔 es nem ertem el azt amit akartam, marmint jol elvagyok, csak maskepp, szakmailag vacakabbul allok, anyagilag jobban ezt az elozovel egyutt bomboltem ki magambol
- oromtol: ajaknagyobbitason voltam, es vegre vannak ajkaim a pengeajkaim helyett. Aki nem ismert korabban, annak fel se tunik, hogy mu. 😃😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!