Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi (vagy épp ki) volt a leghülyébb dolog, ami miatt előjött nálad, vagy a barátodnál/barátnődnél a féltékenység?
-Olyan srácra akivel jártam de nem szexeltünk.
-Mindenkire aki szóba állt velem
-Olyan exemre akit azóta is gyűlölök.
-Az előtte lévő exemre, aki azután is zaklatott, miután ő beszélt vele, hogy hagyjon békén.
Totál dedó.
Én nem szoktam féltékeny lenni...
22/L
Ismeretségi körben, amikről hallottam:
- hogy a lány el merészelt menni a pasija nélkül 1x a barátnőivel bulizni, mert akkor tuti megcsalja
- amiért minden nap találkozott a pár, de a srác egyik nap nem ért rá ("tuti más nővel vagy, mert ha szeretnél, akkor jönnél akkor, amikor mondom!!!!")
- vmi tök ismeretlen csávó belájkolta a leányzó képét facebookon, instán - mert biztos megcsal
- talált a lány egy női nevet a csávó telefonjában, amit nem ismert (kiderült, hogy netes adás-vétel miatt volt bent :D)
- egyszer elvitte egy ellenkező nemű kollégáját a pasi valameddig autóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!