10, Ne keseredj el, mert kövér vagy! Mint írtam is van kb 5% akinek így is fogsz kelleni! 5-ös voltam.
Egyébként igen, férfias vagyok, kívül és belül is. Sportos és magas, jó fogazattal, ha már ez ennyire kiemelésre került. :)
"10, Ne keseredj el, mert kövér vagy!"
Nem kell ahhoz kövérnek lenni, hogy nyilvánvaló legyen a válaszaidból, agyilag egy genetikai zsákutca vagy.
12-es , szerintem inkább te vagy az agyilag genetikai hulladék. Agymosott, hívő hulladék szar.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
A 63%osról nem is beszélve, tipikus kis nyomorék gamer lehet, látszik a válaszaiból.
#13, nem tudom te milyen környéken nőttél fel, de a saját egónk hízlalása melletti, mások lenézésével egybekötött pár jó szó nem túl nagy bátorítás.
#14, egy másfél hónappal ezelőtti vallási kérdés hogy a fenébe jön ide? Te voltál netán a kérdező, és azóta is bántja a lelkedet hogy merészeltem nem egyetérteni veled, vagy mi akart ez lenni? O.o
Mert most ez a szépségideál. Ennyi.
Nézd meg Boticelli idejében mi volt az ideál.
És mivel a divat változik és visszatér...pár év és újra az lesz.
Most dagadt disznóznak akkor meg csontkollekciózni fognak
Ez nem törvényszerű. Szerintem legalább annyi férfinak tetszenek a vékony nők, mint amennyinek a molettek.
Lányok közül is vannak bőven, akik a macisabb férfiakat kedvelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!