A férfiaknak miért nem jó semmi?
Én meg vagyok magammal elégedve, elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok.
Amin tudok változtatni (pl hogy sportosabb legyek) azon persze változtatok, de alapból elégedett vagyok.
A nőknek miért nem jó semmi? Ha keveset vagyunk otthon az a baj, ha sokat akkor az a baj. Ha valahova menni kell, a nők készülődnek fél óráig, a férfiak 3 percig, és ha 3 másodpercig kell ránk várni, akkor jön a jól begyakorolt szöveg, hogy "megint késtél, állandóan rád kell várni!" Ha valamit (pl. csapot) meg kell szerelni, akkor azonnal kell cselekedni, ha egy nappal később szereljük meg, akkor az már úgy nam is jó!
Összegezve: a nőknek miért nem jó semmi?
Mert nem FÉRFIAKKAL kezdesz, azért. Ezek felszínes fiúkák, akikről te beszélsz.
Egy FÉRFI nem megváltoztatni akar, hanem olyannak szeret, amilyen vagy. (Vagy ha nem tetszel, akkor nem téged akar tök mássá átgyúrni, hanem olyannal kezd, aki megfelel neki.)
A kereseted meg pont, hogy hidegen hagyja azt, aki érez irántad valamit. A vásárlási szokásaid meg rád tartoznak. Mint már mondtam, ha valaki szeret, akkor az úgy szeret, ahogy van.
De neked szerintem még nem volt dolgod FÉRFIvel.
A ember: Nem szeretem a kövéreket
B ember: Nem szeretem a véknyakat
C ember: Nem szeretem a kicsit ducikat
Buta következtetés a férfinak semmi sem jó.
Pedig A ember szereti a véknyakat és a kicsit ducikat, B ember a nem véknyakat és C ember a véknyakat és a kövéreket.
A világnak nem felelhetsz meg, mert 100% hogy találsz egy olyan embert aki utál benned valamit, arra törekedj, hogy a párodnak megfelelj(vagy egy olyan embernek akinek szívesen lennél a párja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!