Ki vagy mi ez a Teresa Figaldo?
Kaptam ma egy üzenetet egy olyan ismerösömtöl akivel nem beszélek, hogy van ez a nevü csaj aki 26éve halott és küldjem tovább a körüzenetet mert különben pontban 24 órakor megjelenik az ágyam mellett és megöl, ha túlélem az éjszakát másnap is ott lesz és egész nap követni fog és 23:58kor egy "brutal dallam"-al fog megölni.. aztán a családomat és igy tovább. Majd felsorolt pár példát hogy kik nem küldték tovább és haltak meg (egyikük sem volt 18 felett.. érdekes). Ja és a szellemünk nem valami jó helyesírással rendelkezik..
Honnan jött már megint ez a körüzenetes szarság? Ki találta ki és miért dőlnek be neki ennyien? Hogyan tudnám kiszürni ezeket? Kezdem már unni. Ezek alapján harmadjára már nem buli meghalni. Ja igen én már kétszer meghaltam mert nem küldtem tovább az ilyesmit. Meg több millió etióp kisgyerek halt miattam éhen.. borzasztó.
Hmmm...Ebből a teresából elég sok lehet mert 10-ből kb. 1 küldi tovább 20 embernek. Tekintve hogy ezt kb. 10.000 (vagy több, mit tudom én) embernek elküldték, csak 1000 (vagy kevesebb... Sőt, biztos hogy kevesebb) ember küldi tovább, így kb. ebből a Teresa Figaldo-ból 9000-nek kell lennie.Minden szoba sarkában. Minden embernél. A barátodnál. A nagyszüleidnél.
De amúgy miért lenne pont magyarországon?
És honnan tudja, hogy hol vagy?
Ja, és emberek... Ez Egy FILM!!
Meg amúgy is... A filmben ( https://www.youtube.com/watch?v=o_a70cughDE 2:44- től) Ki hinné el? A csaj fején csak pixelek vannak, na meg smink.. Ez.....
Disznóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!