Csak én vagyok ezzel egyedül?
Figyelt kérdés
Nem értem az embereket, nem értem azt hogy megkérdezik tőlem azt hogy "ébren vagy már?" Miközben látszik hogy ébren vagyok.. (Alszol már? Sírtál? Haza értél?)
És mindenki tudja hogy a muszáj az pontos j mégis mindenki ly-vel irja...
2016. máj. 23. 18:43
1/3 anonim válasza:
Értelemtlen kérdésre értelmetlen válasz, igen csak te vagy így, de ehelyett, hogy ilyen idióta értelmetlen kérdést írkálsz ki csinálhatnál mást is helyette, azt megértem, ha valaki konkrét kérdésre vár konkrét választ, de most komolyan erre mit lehet írni amúgy XD nagyom unatkozhatsz 😂😂😂😂😂
2/3 anonim válasza:
Nem. Én is egyedül vagyok ezzel, és még sokan mások is egyedül vannak vele. :)
3/3 anonim válasza:
Hát, igen, akkor egyedül vagy vele, én például, ha valki becsukott szemmel fekszik, és lassan lélegzik, megkérdezem, hogy alszik-e. És lám lám, nem mindig alszik!
Ha pedig valakinek vörös a szeme, igen, megkérdezem, hogy sírt-e. Van olyan ismerősöm, aki nem sír, csak be van dagadva a szeme, mert allergiás. Hát bassszhus! Nem értem ezen miért húzzák fel egyesek magukat -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!