Aki egyedul ment kulfoldre dolgozni, tudna tanacsot adni?
Talaltam munkat kulfoldon, jovoheten utazok ki. Egy kissebb varosban van... Es egyes egyedul fogok kiutazni... Miota megtudtam hogy felvettek gyomorgorcsom van es folyton erre gondolok. Felek hogy eltevedek es hogy nem erek oda idoben...a nyelvet is tudom de szerintem azt is elfelejtem mire odaerek
Aki jart mar igy, tudna tanacsokat adni hogy mire erdemes figyelni az elso pillanattol kezdve vagy az elso napokban?
Barmilyen jellegu tanacs johet...
Koszonom :)
szallas az van szerencsere. penzt is viszek magammal tartalekot ha tenyleg csak atveres lenne.
igazabol attol tartok a legjobban hogy nem fogok odatalalni... meg talan az egyedullet hogy nem ismerek ott senkit se...
az a baj, hogy kisvarosba erkezem es egy masik kis varosba kell atutaznom. a busz valami oknal fogva 2oras 30kmre. de irtam nekik hogy segitsenek ebben mert ez kicsit sok... mindig amikor kulfoldre utazok raparazok begorcsol a hasam es nem tudok jozanul gondolkodni szoval csak hebegni habogni fogok :(
koszonom a valaszaitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!