Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Depressziós vagyok, nincs...

Depressziós vagyok, nincs értelme annak hogy élek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok, nincs senkim sem, akire számíthatnék. A családom sem szeret igazán, mert soha nem volt számukra fontos a véleményem soha. Barátnőm sem volt soha, mindig csak kihasználtak. Párkapcsolatom sem volt soha. Már szinte ki se mozdulok itthonról. 25 éves lány.
2016. máj. 23. 15:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szakember?
2016. máj. 23. 15:10
 2/24 anonim válasza:
0%
Golgota.
2016. máj. 23. 15:20
 3/24 anonim ***** válasza:
22%

Találkozz velem mondjuk holnap.

Ja, hogy neked az túl korai? Ja, hogy nem is ismersz, és egyébként sem ismerkedsz neten?

Akárki megszólíthat az utcán, az nem korai? Őt sem ismered. Ha neten nem ismerkedsz, és élőben sem, akkor pfff.

Megmondtam mit tegyél, mégsem teszed azt. Ez olyan szomorú :((

2016. máj. 23. 16:18
 4/24 anonim ***** válasza:
19%

Egy ilyen 25 éves magányos nőnek írtam már..hányszor is? Mondjuk számtalanszor. Hányszor jött válasz szerinted? :) Tudod, mivel te voltál az a lány.

Ha depressziós akarsz maradni, mert neked ez jó, akkor csináld. Segíteni nem lehet rajta. Majd te segítesz magadon esetleg.

2016. máj. 23. 16:21
 5/24 anonim ***** válasza:
20%

"Depressziós vagyok"

De komolyan? Jársz pszichológushoz és megállapította? Vagy egy újabb, neten összeolvasott okosságok alapján felállított öndiagnózis?

"nincs értelme annak hogy élek."

És mit teszel ez ellen? Jársz orvoshoz? Odafigyelsz az étkezésedre, vitaminokra? Sportolsz? Lefoglalod magad hasznos dolgokkal, tanulással? Segítesz bárkinek bármit? Mikor kérdezted meg egy idős, vagy kisgyerekes rokonodtól, hogy kell-e segíteni neki takarítani, bevásárolni, akármi?

"Már szinte ki se mozdulok itthonról."

Mire vársz? Hogy majd egyszer valaki becsenget? Miért jobb otthon depizni, mint megnézni a neten, hogy hol tudsz valami tartalmas, hasznos dolgot tenni, legyen az közösségi takarítás, állatmenhely, kisegítő önkénteskedés kórházban... ezzel nem csak hasznos lennél, de hozzád hasonlóan önzetlen emberekkel ismerkedhetnél.

Senki nem fog megmenteni. Senki nem tud helyetted élni. Vagy felemeled a hátsód és erővel kirángatod magad a gödörből, vagy úgy rohan el melletted az élet, hogy te végigszenvedted. Te döntésed.

2016. máj. 23. 16:26
 6/24 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, akkor nyugodtan rám írhatsz és beszélgethetünk. Ha szocfób vagy, akkor is rám írhatsz, mert tudom, hogy milyen érzés és nem foglak ezzel bactatni. Szóval?

28/F

2016. máj. 23. 16:27
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
5: Ha valóban depressziós (márpedig miért ne lehetne az?) akkor rohadtul nem hasznos az ilyen támadó hozzáállás. Annyira lerí, hogy itt nagyjából senki sem élte még át a valódi depressziót...
2016. máj. 23. 16:28
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

Én megértem nagyon is. Azért vagy depressziós mert az akarsz lenni. Ennyi a történet.

Ha nem akarnál az depis lenni, nem is lennél az.

2016. máj. 23. 16:45
 9/24 A kérdező kommentje:
7-es köszönöm a válaszod. Azért írtam ebbe a kategóriába a kérdésem hogy ne támadjanak le ismerkedő levelekkel. Bár mondjuk ha a felnőtt párkapcsolatokba írtam volna, akkor sem kötelességem válaszolni a privát levelekre. Pláne azoknak akik mindenkire ráírnak csak hogy legyen valakijük. Nekem nem hiányzik az hogy ha ne talán megismerkednék itt valakivel, és nem sikerülne, utána a képemet osztogatná azzal hogy ez a lúzer, depressziós 25 éves lány. Nekem ez az erőltetett ismerkedés nem a világom. Azt szeretném ha vki-nek azért tetszenék ami vagyok, és nem azért mert csak úgy rám ír mert éppen nincs más senki. Személyes ismerkedés az teljesen más. Azt reméltem hogy ebben a kategóriában normális válaszokat fogok kapni.
2016. máj. 23. 16:51
 10/24 anonim ***** válasza:

9: Pont ezért írtam azt, hogy ha akarsz, akkor írj. Nem erőszak a disznótor.

6-7 voltam.

2016. máj. 23. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!