Depressziós vagyok, nincs értelme annak hogy élek. Mit tegyek?
Találkozz velem mondjuk holnap.
Ja, hogy neked az túl korai? Ja, hogy nem is ismersz, és egyébként sem ismerkedsz neten?
Akárki megszólíthat az utcán, az nem korai? Őt sem ismered. Ha neten nem ismerkedsz, és élőben sem, akkor pfff.
Megmondtam mit tegyél, mégsem teszed azt. Ez olyan szomorú :((
Egy ilyen 25 éves magányos nőnek írtam már..hányszor is? Mondjuk számtalanszor. Hányszor jött válasz szerinted? :) Tudod, mivel te voltál az a lány.
Ha depressziós akarsz maradni, mert neked ez jó, akkor csináld. Segíteni nem lehet rajta. Majd te segítesz magadon esetleg.
"Depressziós vagyok"
De komolyan? Jársz pszichológushoz és megállapította? Vagy egy újabb, neten összeolvasott okosságok alapján felállított öndiagnózis?
"nincs értelme annak hogy élek."
És mit teszel ez ellen? Jársz orvoshoz? Odafigyelsz az étkezésedre, vitaminokra? Sportolsz? Lefoglalod magad hasznos dolgokkal, tanulással? Segítesz bárkinek bármit? Mikor kérdezted meg egy idős, vagy kisgyerekes rokonodtól, hogy kell-e segíteni neki takarítani, bevásárolni, akármi?
"Már szinte ki se mozdulok itthonról."
Mire vársz? Hogy majd egyszer valaki becsenget? Miért jobb otthon depizni, mint megnézni a neten, hogy hol tudsz valami tartalmas, hasznos dolgot tenni, legyen az közösségi takarítás, állatmenhely, kisegítő önkénteskedés kórházban... ezzel nem csak hasznos lennél, de hozzád hasonlóan önzetlen emberekkel ismerkedhetnél.
Senki nem fog megmenteni. Senki nem tud helyetted élni. Vagy felemeled a hátsód és erővel kirángatod magad a gödörből, vagy úgy rohan el melletted az élet, hogy te végigszenvedted. Te döntésed.
Ha gondolod, akkor nyugodtan rám írhatsz és beszélgethetünk. Ha szocfób vagy, akkor is rám írhatsz, mert tudom, hogy milyen érzés és nem foglak ezzel bactatni. Szóval?
28/F
Én megértem nagyon is. Azért vagy depressziós mert az akarsz lenni. Ennyi a történet.
Ha nem akarnál az depis lenni, nem is lennél az.
9: Pont ezért írtam azt, hogy ha akarsz, akkor írj. Nem erőszak a disznótor.
6-7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!