Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek az Illes...

Mi a velemenyetek az Illes bacsi cukraszdajat ovezo hirekrol?

Figyelt kérdés
Egyetertetek a bezarassal, vagy sem?

#cukrászda #Illes bacsi
2016. máj. 20. 23:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Először, mikor olvastam ezt a hírt, én is amellett álltam hogy védjék meg a bácsi üzletét és jó lenne ha kiderülne, ki volt az a szemét mocsok aki feljelentette.Amióta megnéztem az ATV Illés bácsi cukrászdájában készített riportját, kissé megváltozott a véleményem.Nem lehet igaz hogy kinnt járt a Köjál az öreg elmondása szerint, de mindig csak a vizet ellenőrizték évekig és nem szóltak neki hogy valami nincs rendben.Nem igaz hogy azóta, ki tudja már hány évtizede nem ellenőrizték az üzletét és senki nem tette szóvá ami ott folyik.Undorító volt amit a videóban láttam.A Nébih kifejezetten emberséges volt vele.Ráadásul meg, felajánlották neki vállalkozók hogy felújítják, de ő neki az nem kell, inkább bezár.Na ez az Illés bácsi által tanúsított hozzáállás tükröződik vissza a cukrászda állapotában.Neki jó volt a rozsda, a kosz, szutyok, neki ne mondják meg hogy ő mit csináljon.A kedvencem meg az Illés bácsit foggal-körömmel oroszlánként védők csoportja.A nyakamhoz a rozsdás bökőt, ha ugyanezt a cukrászdát Budapesten vezetné egy középkorú nő vagy férfi, esetleg külföldi, ők követelnék a fejét a leghangosabban, hogy zárják be a cukrászdát, meg hasonlók.Magyarországon van egy elég nagy réteg, talán van milliós is, aki ha egyszer eldöntötte hogy valaki/valami mellett áll, nem fogja megváltoztatni a véleményét, mert számára a halállal lenne egyenlő az, ha be kéne ismernie hogy tévedett.Ők akkor is tovább védenék Illés bácsit, ha az atv videója azt vette volna fel, hogy Illés bácsi olajos/fekáliás kézzel meri a fagyit, miközben patkányokat rugdosna arrébb a lábával.Sajnos ez az elég nagy csoport a legjobb szavazóbázis a pusztán rablásra berendezkedett politikai pártoknak.Illés bácsi vonuljon vissza, pihenjen, örüljön hogy megveszi a polgármester a gépeket tőle és ne járassa le magát.
2016. máj. 22. 02:37
 12/15 anonim válasza:
88%

Jól tették, hogy bezárták azt a helyet! Sőt, már 30 évvel ezelőtt be kellett volna zárni! Nekem a nagymuterom Gödöllőn lakik. Ismerem az öreget több mint tíz éve. Ettem nála fagyit és sütit is. POCSÉK!!!

Nem is értem, hogy azok akik azt írják róla, hogy természetes alapanyagokkal dolgozik, azok ezt honnan a p*csából veszik?! Ahogy bemész az öreghez, nem látsz mást, mint fagylaltporos dobozok sokaságát szanaszét dobálva. Ő is dettó ugyanúgy mint a többi fagylaltos, fagyiporból keveri ki a fagyikat. Arról nem is beszélve, hogy az összes fagyija vízízű. A vanilia fagyinak nem is volt vanilia íze. Régebben (vagy jó 7-8 évvel ezelőtt), egyszer segítettem neki pakolni. Amit a videókon láthatunk, a cukrászda "munkaterületét" én voltam is ott bent. Büdös van ott benn, és minden ragad a mocsoktól. És nem csak minden régi, ócska, kopott és elavult, nem csak ennyiről van szó. Minden büdös, ragad, rozsdás, mocskos és igénytelen, mindenhol lim-lom, papbírdobozok, újságok, borosüvegek...stb.

Forgalom alig-alig van abban a cukrászdában jó ha naponta 3-4 ember bemegy oda. Voltak olyan időszakok mikor 2 hétig csak és kizárólag meggyes fagyit lehetett kapni, nem is volt más választék! Abban a meggyes fagyiban annyi szinezék volt, hogy három kastélyt is kifesthettem volna vele kívül-belül. Az öreg is igénytelen, kutyaetetés után szolgálja ki a vendégeket, folyton izzad. Semmi cukrászruha, sokszor a köténye sincs rajta. Másoktól is hallottam már, hogy a krémese savanyú volt.

Cukrászmester egy fenéket. Ha tényleg komoly szakember lenne, akkor komolyan és felelősségteljesen figyelne a higiéniára és a rendre. Hiába sorolja fel azt, hogy ő régen ki és mi volt. A szocializmus idején, tsz elnök volt minden elvtárs, lehetett akármilyen hülye. Ha hűséges volt, és osztotta politikai nézeteket, akkor lehetett bárki kisfőnök. Mezőgazdasági termelést irányíthatott olyan is, aki a búzakalászt nem tudta megkülönböztetni a sárgarépától.

Tény, hogy aljas dolog volt az, aki név nélkül zöld számon telefonált be. A wamzer nyomorék elmehet a francba!

Ugyanakkor ha a NÉBIH szúrópróbaszerűen ellenőrizte volna Illés bácsit, akkor is ugyanez lenne az eredmény. Amúgy az ellenőrök nagyon is elnézőek voltak vele szemben. Más vállalkozót egy ilyen mocskos cukrászdával, azonnal bezárattak volna! Illés bácsi összeteheti a két kezét, hogy kivételeztek vele, annak ellenére, hogy nem is érdemelte meg! Senki ne jöjjön azzal, hogy 50 éve a szakmában van. 50 éve szarul csinálja! Ha ő a cukrász szakmában tényleg ekkora szaktekintély lenne, akkor az a minimum, hogy a tisztaságra odafigyel! Minden profi és igényes cukrászmester, cukrászdájában olyan tisztaság van, mint egy laborban, és ezek mellett még ízlésesen is van berendezve! Egy igazi jó szakember, mindig betartja az előírásokat és halad a korral, fejleszti a vállalkozását, hogy az megfeleljen a kor elvárásainak. 50 év alatt nem jött neki össze annyi, hogy kifesse a cukrászdát és 1-2 gépet lecseréljen???? Valóban nem jött neki össze, hiszen forgalma az minimális.

2016. máj. 26. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen beteg, ami e körül forog. De ez kell a népnek, szegény bácsi, akit a csúnya hivatal megbüntet. Külön grat a polginak, hogy rögtök ment fotózkodni, meg "megoldást keresni" hozzá. Ahelyett, hogy a Gödöllőn lévő szörnyű egészségügyi helyzetre keresne ugyanilyen lelkesedéssel megoldást. Meg akarja venni a koszos cuccait az önkormányzat,hogy kiállítást csináljon belőle? Meghogy Illés Bácsi megnyugodjon? :D Kész vicc. Ugyanezt a pénzt költhetné az egészségügyre, hogy ne zárjon be az SZTK. De neeeeeem...
2016. máj. 26. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok gödöllői,nem ismerem a bácsi fagyijait, sutijeit, de ranezesre is latszik, h jo hely ez már nagyon régóta nem lehetett. Szegenynek megvan a maga baja, oreg is, beteg is, nem tudom, fenykoraban milyen szakember volt, de most mar biztosan nem valo neki a cukraszkodas. Sajnalom a kisoreget, foleg azert, ahogy a mennybe menesztette, majd a sarba tiporta a media. Ezt a helyet viszont mar reg nem szabadott volna ilyen modon uzemeltetni. Nem vagyok jartas a temaban, de csak kell lennie vmi biztositeknak, nem tudom, evrol evre megujitando mukodesi engedely v vmi? Hatborzongato belegondolni, h lehetnek meg ilyen szinvobalu helyek boven az orszagban, amik elkerulik a nebih figyelmet es tok legalisan mukodhetnek ilyen aldatlan allapotok kozepette. Ha a rendszer jol mukodne, akkor a zold szamos feljelento se fejthette volna ki aldasos tevekenyseget. Mindenki szidja, de azert azt ne feledjuk el, h a bejelentese messze volt a rosszindulat keltette vaklarmatol... egy olyan helyrol tett bejelentest, aminek mar a puszta latvanyatol is felfordul a gyomrom 😞
2016. máj. 26. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:

#12 Még mondja a riportban, hogy nem azért nem cseréli le az 50 éves gépet ,mert nincs miből, hanem, mert nincs vele semmi baj szerinte.

Bevételt vissza kell forgatni időnként a vállalkozásba, alap dolog, ill. észre kellett volna venni, hogy már nem bírja úgy, mint 30 éve és időben gondoskodni róla, hogy pl. takarításra valakit felvegyen, mert ő már nem bírja.

Az, hogy nem lett tömegesen ott senki hasmarsos meg nem kopogtatott Ella néni a fagyizás után vagy irtózatos mázli ( tele volt a kommentfal mindenhol, hogy milyen jó fagyijai voltak, rendszeres törzsvendégek voltak, soha semmi bajuk nem volt, alig pár negatív komment jött), vagy valami korszakalkotó felfedezést tett tudtán kívül. A fagyiba lógó mellszőr, a sok éves dzsuva, meg fagyigépről lepergő rozsda és festék megfelelő arányban használva adhat ki valami olyan univerzális anyagot ,ami minden bacitól és betegségtől véd, csuklóból győzi le Szalmon Ella nénit meg Fosch Marshallt is

2023. dec. 20. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!