Mi a velemenyetek az Illes bacsi cukraszdajat ovezo hirekrol?
3. De aranyos vagy :-)
Ha tenyleg az o konyhajat lehetett latni, es szerinte az ugy rendben van, ergo nem valtoztat rajta, csak felhaborodik,h "szoltak erte", akkor sajnos muszaj bezarni. Sajnalni sajnalom a bacsit, de belegondoltam, milyen volna oda beterni es besutizni a ferjemmel meg a 3 eves gyerekemmel azt feltetelezve, h amit itt veszek neki, azt nyugodtan megeheti...
Az önkormányzat segítené, de nem akarja, hogy segítsenek neki.
Az egyik TV-nek adott riportjában azzal mentegetőzött, hogy hozzá még a Kádár is bejárt. :)
Sajnálom a bácsit, érthető, hogy két agyvérzés után már nem tud úgy rendet tenni, mint x éve. Régen nem tudom, milyen állapotok lehettek nála, ezt talán a polgármester tudná, ő járt nála.
Nekem is van egy cukorbeteg ismerősöm, neki ilyen kis büféje van, és nála is elég problémás a helyzet, ez az egyetlen megélhetési forrása, de már ott tart, hogy alig bírja felvenni a cipőjét.
Akiben annyi tolerancia van, hogy csak lekezelően, undorral tud beszélni egy ilyen emberről, én azt konkrétan egy szaralaknak tartom, és semmibe nem venném, ha találkoznék vele.
A feljelentő meg inkább segített volna rendet rakni a bácsinak, mint sunnyogva bejelenteni őt. De kb olyan érzelemvilágú emberke lehetett, mint az 1-es válaszolóka...
Az első nagyon szépen megfogalmazta. A videóban elhangzik egy bizonyos mondat: "egész nap takarítottam" Uhh,)
Mit össze nem kutyulhatott ott.... 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!