Az északibb típusú embereken jobban látszik az öregedés?
De ne feketéken nézd, black don't crack, ezt mindenki tudja. Meg ne huszonéveseken.
Mert akkor meg ott van a már 30 éves Emily Kinney.
Én is észrevettem egyébként, hogy nem is kell déli típusnak lenni, elég, ha sötét a szemed meg a hajad. Mivel ahogy öregedsz, a szemed veszít a színéből, ezért van a sok öregnek olyan seszínű szeme, akinek világos, öregebbnek tűnik. Persze az arcberendezés is számít, de több a sötét szemű, hajú, aki jobban néz ki mondjuk 50 év felett.
Nem tudom az én családom olyan igazi jugend. A mamám sok helyen 15 évet letagadhat, és engem is rendszerint 7-10 évvel fiatalabbnak saccolnak. (bár én 14 éves koromtól beálltam a 20 éves kinézetemre)
Pedig nem ügyelek nagyon az arcomra. Nincs arckrémezés (csak télen), sem egyéb öregedés gátló. Mégse nézi ki senki belőlünk a korunkat.
Szóval én nem ezt tapasztaltam.
Ellenben hirtelen öregszünk meg! 60 év felett kezd egy hirtelen öregedés beállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!