Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyha az embereken valakin...

Hogyha az embereken valakin látnak egy sebhelyet, akkor miért kezdenek el nyomban kérdezősködni meg sajnálkozni? Ti hogy reagáltok, ha valakin műtéti heget láttok?

Figyelt kérdés
Kisgyerek koromban volt egy nyitott szívműtétem, ezért elég jól látható helyen van a forradás. Új ismerősök, osztálytársak (bár még ők viselkedtek a legnormálisabban), munkatársak nyomban azzal kezdték, hogy "Jaj, mi történet veled?" meg "Úgy sajnállak!". Miután megmondtam, hogy minek a nyoma. De ezt miért csinálják?

2016. ápr. 9. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Kíváncsiság+bunkóság.
2016. ápr. 9. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert kíváncsiak.De nem bunkóságból mondják,hanem együtt érzőek,vagy annak akarnak látszani.
2016. ápr. 9. 16:43
 3/6 anonim válasza:
100%
Látnak egy nem mindennapit, és rögtön kíváncsiak lesznek. Tudom, nagyon idegesítő újra és újra elmondani, de ez ellen nem tudsz mit tenni. Talán egyszer ezt kéne válaszolnod: "A börtönben szereztem. Ja hogy miért voltam ott? Túl sokat kérdezősködött egy ember és idegemben leszúrtam. Még több kérdés?"
2016. ápr. 9. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ez marha jóóó! :D

De elég válasz lehet az is, hogy "közöd"? Vagy a "csak".

2016. ápr. 9. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége azonnal lecsap, ha valami szokatlant lát valakin, és például a te heged ritkaság. Úgy érzik, illő legalább úgy tenni, mintha érdekelné őket, hogyan szerezted. Én nem szoktam kérdezősködni, volt olyan ismerősöm, akinek a gerincén voltak hatalmas hegei, és mivel ő nem emlegette, soha nem kérdeztem meg, pontosan miért műtötték, pedig napi szinten beszéltünk. A te helyzetedben a heg mellé tetováltatnék egy kis szöveges magyarázatot, de ez csak az én elborult elmém :)
2016. ápr. 10. 00:30
 6/6 anonim válasza:
Úúú én azt utálom hogy egy ember PONT AZT AKARJA hogy kérdezd meg utána meg felvont orral annyit mond hogy "közöd?"
2017. nov. 19. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!