Hogyan tegyen túl magam a BKV-n balhézó embereken?
Régen nagyon sokat BKV-ztam, azért viszonylag ritkán voltak ilyen esetek. Aztán kb 2-3 évig alig utaztam vele, mert annyira közel laktam a munkahelyemhez. 3 megálló volt összesen. Sosem volt gond.
Most kénytelen vagyok olyan útvonalon utazni, ahol szinte minden másnapra jut a buszra egy csöves, büdös, részeg, drogos, kötekedő stb... Egyszerűen félek sokszor. Tegnap is a mellettem ülő csaj arcát akarta megfogdosni egy bűzlő, üvöltöző, rektes, koszos részeg...
Sajnos alternatív útvonal nincs, az néha szóba jöhet, hogy leszállok a buszról, és bevárom a következőt, de ha időre be kell érnem melóba, akkor az se játszik...
Legtöbbször egy könyvbe temetkezem, és igyekszem tudomást sem venni a külvilágról, de a szagot, meg az üvöltést azért lehet érzékelni így is.
Napi 2x1,5 órát kell utaznom... Ti hogy bírjátok ezt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!