Stressz ellen van valami ötlet?
A sport es az alvas is fizikailag megvalosithato es hasznos is az idegrendszer ep fenntartasaban.
+ B vitaminok es magnezium.
Az agyadat lasd el megfelelo mennyisegu energiaval pl szolocukor (glukoz)
Aktiv pihenes, zenehallgatas, filmnezes, relaxacio, termeszetjaras stb.
Baratokkal sorozes.
Bármi miatt is stresszelsz, pl egy vizsga miatt, csak kérdezd meg magadtól: Megéri? Egy vizsga miatt nem dől össze a világ, hidd el hogy senkit nem fog érdekelni hogy milyen jegyeket kaptál az iskolában.
Próbálj meg valahogy kikapcsolni, elterelni a gondoltaidat. Nekem nagyon bejött a meditálás vagy két lecke között megnézek egy filmet, elmegyek sétálni. A lényeg hogy olyat csinálj amit szeretsz. Ne görcsölj mert akkor csak rosszabb lesz és azt az energiát a tanulásra is fordíthatnád. Remélem segítettem, én se egy nap alatt küzdöttem ezt le, de idővel meglátod hogy sikerülhet. Ha szeretnél még beszélni, vagy bármi kérdésed van nyugodtan írj privátba :)
persze, h nem éri meg, de nem jókedvemből idegeskedek. Állítólag a cigi nyugtat, de én annyit éreztem, h sima füst. Az alkohol jó, az elején, feloldódok, de ittasan nyilván nem vizsgázhatok, +másnapi hangulat gusztustalan.
Próbálom elterelni a gondolatom , sorozat film játékok, de egy idő után eszembe jutnak a dolgok , hogy tanulni is kéne, és elmegy a kedvem mindentől.
Szombat reggelre túlleszek a vizsga egy részével (ami miatt stresszelek most) és akkor majd elfogom olvasni ezeket a sorokat, és majd visszaemlékszem , hogy mennyre izgultam amikor ezt a mondatot is írtam.
UI szombatra amikor olvasni fogom: na mi van? túlélted, ne mosolyogj, most pedig húzzál tanulni a tételeket, és ne felejtsd , ma autoverseny van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!