Fiatalok! (13-17év) Hogyan képzelitek el magatokat 25-30 éves korotokban?
Pl egy vállalkozó pasi oldalán aki elhalmoz minden széppel? Vagy egy gyerekkel esetleg kettővel és egy pasival aki ugyanannyit keres mint ti? Vagy elválltan? Esetleg szingliként aki körbeutazza a világot? Mit képzeltek el munkátoknak? :)
Kort és nemet is kérek:)
A moszkván összekoldulom a pakk hernyóra valót, aztán fel a budai hegyekbe belőni.
Ferenc, 15F
Sikeresnek, elegendő pénzzel, egy intelligens nővel, talán 1-2 gyerekkel külföldön, magas pozíciójú munkával.
Nem utazgatnék sehova, csak a pénzért.
Valami afrikai vagy Dél-amerikai országban. Szívesen körbeutaznám a világot, de nem egyedül és a körbeutazás alatt nem az elkényeztett turistaéletre gondolok Párizsba, New Yorkba stb...
Ötletem sincs, hogyan lesz párom, talán pont Európán kívül találkoznék olyannal akivel jól kijönnék. Lehet sehol. Célom a fejlődés, modernizálás lenne. Elérni, hogy minél hatékonyabban minél kevesebbet minél jobb körülmények között dolgozzanak az emberek. De nem tudom merre menjek tovább, hogy ezt csinálhassam.
Azt szeretném, hogy fejlődhessek a munkámban, legyen egy ranglétra amin felkapaszkodhatok és ne életem végéig ugyanazt csináljam csak legfeljebb máshol.
17/F
Szeretném körbeutazni a világot, és ezt elkezdeni, amint csak lehet. Jó lenne a környezetvédelem területén dolgozni, de nagyon szeretem a művészetet is, valamint a idegen nyelveket és kultúrákat is, szóval még kicsit hadilábon állok magammal, hogy akkor most minek tanuljak tovább. Szinte biztos, hogy külföldön leszek, valamilyen szép helyen távol attól a helytől, ahol most vagyok. Azért nem ártana jól keresni, sőt tényleg nagyon örülnék, ha jól keresnék, de nem a gazdagság a legfontosabb, mert semmiképpen nem akarom agyonhajszolni magam. Mindenképpen olyat szeretnék csinálni, amit valóban szeretek és jó érzéssel tölt el (bármi legyen is az).
Egyik nap énekes akarok lenni, a másik nap lelkes környezetvédő. Egyenlőre így vagyok ezzel. :)
A magánéletemben pedig fogalmam sincs mi lesz, a lényeg, hogy jól érezzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!