Téged nem idegesítenek azok az emberek, akik mindenhová magukkal cipelik a párjukat?
Itt megint az introvertáltak vannak bajban, akik nem dugják a másik segglyukába a nyelvüket ötpercnyi ismeretség után.
Nem szeretem az ilyet, mert a legtöbb pasi nem is akar részt venni az ilyenen, csak nem mernek egyedül lenni otthon. Annyi a részvét, hogy ül kussban, vágja a pofákat, néha pedig bedugja a nyelvét a lány szájába mondat közepén. Eddig EGY olyan "pár" volt, aki önálló emberként is részt vett a társaságban, nem csak a lánnyal sutyorgott.
A legrosszabb az, hogy nem szólnak erről előre. Teljesen beleélem magam, hogy de jó lesz, csak mi ketten, erre ott lohol mögötte a másik.
Soha nem hoznék másokat kellemetlen helyzetbe ilyennel. A mai világban nem lehet barátságokat fenntartani. Az sem biztos, hogy nem olvassa el a nem neki szánt emaileket, mert aki igazán szereti a másikat, az megosztja a barátai titkait.
3# voltam. Arról nem nyilatkoztál a kérdésben, hogy nem nagyobb társasági összejövetelre gondoltál, aztán egy válaszodban kiderült, hogy azzal nincs bajod. Én a válaszomnál nagyobb összejövetelre gondoltam.
Mi nagyon szeretünk együtt lenni a párommal, de nyilván ha szűk baráti beszélgetésről van szó, nem visszük egymást utánfutónak, mert ott előfordulhat, hogy a barát szeretne valamit elmesélni csak nekem.
De bulikban sem lógunk egymás nyakán, mindketten megtaláljuk a partnert a beszélgetésre, elvégre egymással még beszélgethetünk eleget. 18 éve vagyunk együtt, de sosem lógtunk egymás nyakán.
Ez azért az új partneren is múlik, mert van olyan típus, aki nem tud feloldódni, ismerkedni és fogni kell a kezét. Az ilyen típusú ember valóban idegesítő, mert tényleg az látszik, hogy nem képes leválni a párjáról egy percre sem, ezért aztán az ember nem mer hozzászólni a haverjához. Ez nőknél gyakoribb, de nekem volt olyan pasim régen, hogy elinvitáltam táncolós buliba, és ha egy percre is ott hagytam, állt a sarokban mint egy rakás szerencsétlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!