Csak engem idegesítenek az ilyesmik?
Nem tudom , hogy mi ebben a menő , hogy ''swag'' ... Szerintem egy óriási hülyeség , hogy mindenki beakar állni a sorba , néha már én érzem kellemetlenül magam , hogy ezt az amerikai , vagy milyen imidzst erőlteti mindenki.
Sok korombeli lánynak lehet,hogy imponáló , de én ezt egy cseppet sem tartom ''menőnek''. Szerintem nagyon gáz...
14/L
Szerintem tök jó dolog egyformán öltözködni aztán meg azt hangoztatni hogy mennyire egyedi vagy :D
Engem csak az a hatalmas arcuk idegesít.
Meg múltkor láttam egy képet egy ilyen swag csávóról meg a barátnőjéről. A gyereknek vékonyabb volt a lába mint a csajnak. És ezek nevezik magukat férfinek? Hagyjuk már :D
Szerintem, ha van ilyen osztálytársad, világosítsd fel, mit is jelent a "swag" eredetileg:
"A "SWAG" kifejezést a korai 1960-as években találta ki egy csoport meleg férfi Hollywood-ban. Ez volt a "Secretly We Are Gay" (Titokban melegek vagyunk), és ez volt a leggyakrabban használt kód a plakátokon amivel homoszexuális orgiákat hírdettek."
Aki ezt ismeri, az jót tud mosolyogni az ilyeneken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!