Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek az...

Csak engem idegesítenek az ilyesmik?

Figyelt kérdés

Nem tudom , hogy mi ebben a menő , hogy ''swag'' ... Szerintem egy óriási hülyeség , hogy mindenki beakar állni a sorba , néha már én érzem kellemetlenül magam , hogy ezt az amerikai , vagy milyen imidzst erőlteti mindenki.

Sok korombeli lánynak lehet,hogy imponáló , de én ezt egy cseppet sem tartom ''menőnek''. Szerintem nagyon gáz...

14/L

2014. jún. 8. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó dolog egyformán öltözködni aztán meg azt hangoztatni hogy mennyire egyedi vagy :D

Engem csak az a hatalmas arcuk idegesít.

Meg múltkor láttam egy képet egy ilyen swag csávóról meg a barátnőjéről. A gyereknek vékonyabb volt a lába mint a csajnak. És ezek nevezik magukat férfinek? Hagyjuk már :D

2014. jún. 8. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos sokakat idegesítenek a hasonló dolgok, én általában csak jót röhögök az ilyesmiken :D
2014. jún. 8. 18:35
 3/10 A kérdező kommentje:
De az az érdekes , hogy a lányok is . Nem is olyan rég telefonáltam a barátnőmmel , és egyszer megkérdi : ''Ugye de swag vagyok ?'' . Azt hittem telefonon keresztül fojtom meg ...
2014. jún. 8. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak téged, marha irritáló tud lenni ez a folytonos 'szvegezés'. A sok hülye azt se tudja amúgy, hogy mit beszél. A SWAG eredeti jelentése: Secretly We Are Gay...na így 'szvegezzetek tovább' xD
2014. jún. 8. 18:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Legalább aki nem tudja , azt szembe lehet röhögni ...
2014. jún. 8. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha van ilyen osztálytársad, világosítsd fel, mit is jelent a "swag" eredetileg:

"A "SWAG" kifejezést a korai 1960-as években találta ki egy csoport meleg férfi Hollywood-ban. Ez volt a "Secretly We Are Gay" (Titokban melegek vagyunk), és ez volt a leggyakrabban használt kód a plakátokon amivel homoszexuális orgiákat hírdettek."

Aki ezt ismeri, az jót tud mosolyogni az ilyeneken :)

2014. jún. 8. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, most látom, már valaki előttem elküldte az eredeti jelentést xD Bocsi...
2014. jún. 8. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
De egyébként az emo, hipster, a grunge után ez is csak egy lecsengő baromság, szóval jövőre ez is eltűnik - remélhetőleg...
2014. jún. 8. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Drága hölgyem, négy év múlva legyen szíves jelentkezni nálam, mert el akarom venni feleségül. :-D
2014. jún. 8. 19:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Az idézetes baromságokról el is feledkeztem .... Pénteken volt nálunk Children of Distance koncert , azóta mindenki fb-n ilyen idézeteket tesz ki ... Szerencsére nem voltam .
2014. jún. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!