Téged nem idegesítenek azok az emberek, akik mindenhová magukkal cipelik a párjukat?
Engem idegesít. A párjával együtt tud lenni akkor is, ha épp nem a barátaival van. Néha-néha azt mondom, persze, hozza csak, ismerje meg a baráti kört stb. De amikor már nem lehet kettesben beszélni, mert le sem szállnak egymásról, és mikor beszélek hozzá, képes belemászni a párja szájába, az rendkívül irritáló, gusztustalan és nem megfelelő viselkedés egy társaságban. Kellemetlenül érzem ilyen helyzetben magam. Vagy tanulja meg összehangolni a barátait és a társát úgy, hogy megosztja a figyelmét, vagy ha nem tudja és mikor a barátaival van is csak a párján lóg, akkor inkább válassza külön a két helyzetet, mert a többieknek lesz kényelmetlen.
Úgy gondolom, mind a társaságnak, mind a szerelmes párnak toleranciát kell tanúsítania.
Hát, remélem a barátom környezete nem így áll hozzám, mint te. :)
Szinte minden baráti vagy családi összejövetelre "cipel" engem. Azért mert egyrészt szeretne minél több időt velem tölteni, másrészt mert szeretné, ha az élete része lennék, beilleszkednék a családi-, és a baráti körébe is. Ez meg is történt.
Engem speciel nem zavar ha a barátnőmmel tart a barátja is ha találkozunk. Nem szoktam zavartatni magam előtte, ugyanúgy beszélek vele is az intimebb dolgaimról. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!