Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnek hogy lekuzdjem...

Mit tehetnek hogy lekuzdjem ezt a problemat?

Figyelt kérdés

17 eves leszek, kiskormom ota felek sotetben aludni es maszkalni este mindig mindenhol felkapcsolom a villanyt tv-vel tudok csak elaludni mert feny es hang nelkul egyszeruen keptelen vagyok ra, de meg szemfedot is hasznalok mert felek hogy a sotetbe meglatok valamit..ejjel pl arra ebredtem hogy bekapcsolt a tv es a taviranyito mellettem/rajta fekudtem/ volt, pedig mielott lefekudtem beallitottam a tvt hogy kikapcsoljon es letettem a taviranyitot a szekrenyre

mit tehetnek hogy ne feljek este a sotetbe?

utcan amugy nem felek

2016. máj. 10. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Kéne neked valami valódi dolog amitől félhetsz. Ha mondjuk Isten őrizz, egy cigány megfenyegetne, rájönnél egyből, hogy semmi félnivalód nincs éjszaka a szobádban egyedül.
2016. máj. 10. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Kinövöd :D amúgy kutyaharapást szőrével, ha mindenképp erőltetni akarod, minél többet legyél egyedül sötétben.
2016. máj. 10. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Na tudtam, hogy ez le lesz pontozva :D
2016. máj. 10. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak neha ilyen korszakaim. Van mikor en is villany es zene mellett tudok csak elaludni, de van hogy csak siri csendben es sotetben. Igazabol a lelki allapotomtol fugg ez.
2016. máj. 10. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
2016. máj. 11. 02:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is félek a sötétben, csak akkor tudok tévé nélkül elaludni, ha a barátommal alszok. Anyu azt mondta régen hogy majd kinövöm, hát nem tudom... elvileg felnőtt vagyok már. Remélem azért még kinőhetem. :D

20/L

2016. máj. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!