Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szülők, ti engednétek nyáron...

Szülők, ti engednétek nyáron a gyereketeket garázsban aludni?

Figyelt kérdés

A garázsról amit tudni kell: A lakhelyemtől kb 5-10 percre van gyalog, kocsival olyan 2. A garázs egy garázssoron van, tehát nem bent egy másik házban. A garázst be lehet zárni, bent pedig van enni innivaló, fotel ahol lehet feküdni.

A kérdést azért teszem fel mert nyáron az egyik haverommal zenélni fogunk és garázsba tudunk gyakorolni ahol nem zavarunk igazából senkit jól berendezzük otthonososra. Na meg persze beszélgetnénk ott, ha úgyvan áthívnánk más haverokat lányokat esetleg ott aludni vagy bármi. 15 éves vagyok. Igazából azért kérdezem mert kíváncsi vagyok hogy egy felnőttnek mi a véleménye :)

2016. máj. 8. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És hova fogtok kulázni ha rátok jön a szapora? Az ajtó tövébe? A lányok is imádni fogják hogy gugolva kell majd csurgatniuk a susnyásba.
2016. máj. 8. 19:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem kell a legrosszabbra gondolni egyből, viszont haveromék ott laknak a garázs mellett szóval megoldható, de kb mindenki környékbeli.
2016. máj. 8. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Csajozas alatt apukad mit ert? XD
2016. máj. 8. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Dugni akartok, ne kamuzz. Én is voltam 15, állandóan azt akartam.
2016. máj. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!